Megható

Stohl András karjaiban zokogott az édesanya – indul az Újratervezés

Niki

Létrehozva: 2024.08.12.

Augusztus 12-én kezdődik az Újratervezés negyedik évada a TV2 Klubon, ahol újabb hat családot ismerhetünk meg, akinek megváltozik az élete. A műsorban örömteli pillanatokban és szívszorító percekben sem lesz hiány. Már az első részben sírva omlott Stohl András karjaiba egy édesanya.

Ma indul az Újratervezés negyedik évada, amiben a nézők újabb hat nehéz sorsú családot ismerhetnek meg, akinek a TV2 csapata segít talpra állni. A műsorvezetők ebben a szezonban Stohl András és Szabó Zsófi lesznek, akikhez csatlakozik Szabó András Csuti is projektmenedzserként.

Stohl András, Szabó Zsófi Újratervezés
Szabó Zsófival és Stohl Andrással az élen indul az Újratervezés negyedik évada (Fotó: TV2)

Van remény

Az első héten a nézők a Toldi családot ismerhetik meg, akinek a műsor nélkül kilátástalan lett volna a jövője. A három fiú és édesanyjuk egy kis lakásban éltek, szűkölködve de szeretetben. Azonban ott lebegett felettük egy szigorú határidő, ami miatt nagyon úgy tűnt, hogy még akár utcára is kerülhetnek. A család helyzete olyannyira kilátástalannak tűnt, hogy amikor Leila, a háromgyermekes édesanya megtudta, hogy bekerültek a műsorba szinte azonnal zokogásban tört ki. Stohl András és Szabó Zsófi meglepetésként érkeztek a felújítandó lakáshoz, így a családot szinte sokként érte, hogy valóban van remény és új alapokra helyezhetik az életüket. A műsorvezetők maguk vigasztalták a síró édesanyát, akinek a könnyei leginkább az örömtől és a megkönnyebbüléstől folytak patakokban.

Stohl András Újratervezés
Stohl András karjaiban zokogott a háromgyerekes édesanya (Fotó: TV2)

Stohl András is rengeteget tanult a családoktól

A színész a hot! magazinnak is mesélt a műsorban megélt tapasztalatiról és arról, hogy ő maga is igyekszik magával vinni ezeket a forgatások után:

Engem is megtanított ez a műsor, hogy örüljek annak, ami körülvesz, és próbáljuk szeretni egymást, mert a szeretet a legfontosabb az életben. Fontos, hogy ne csak egy házat adjunk át nekik kulcsrakészen, hanem a lelküket is rekonstruáljuk a saját tapasztalatainkból, életünkből merítve.

És persze a nézők számára is rengeteg tanulsággal szolgálhat a műsor a hidegrázós jelenetek mellett. Így ha ti is szeretnétek végigkövetni Toldiék és a másik öt család sorsát, nézzétek az Újratervezést augusztus 12-től a TV2 Klubon.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek