Exkluzív

T. Danny nem titkolta a magánéletével kapcsolatban: „A szingli élet veszélyes”

M. K.

Létrehozva: 2024.08.30.

Az idei, Szerencsejáték Zrt. által szervezett Napi Mázli Szuperkoncerten hetvenezer embernek fog fellépni az énekes, ahol Ricky Martin világhírű latin popénekes előtt láthatja majd a közönség a Hősök terén. T. Danny lapunknak adott interjújában őszintén mesélt a gigászi lehetőségről, a zenészélet hátulütőiről és arról, hogyan éli meg a mostani, szingli időszakot.

T. Danny szakításától hónapok óta hangos a sajtó, ugyanis mindkét fél részéről rendszeresen előkerültek egymás felé mutató célozgatások. Az énekes úgy tűnik, most szintet lépett és a karrierjére koncentrál, még hozzá nem is akárhogyan. Budapest Parkos koncertjei után hetvenezres tömeg előtt csinálhat majd bulit.

T. Danny
T. Danny élete legnagyobb koncertjére készül szeptember 21-én (Fotó: Bánkúti Sándor)

Ekkora tömeg egészen más dimenzió lesz, mint az eddigiek, hogyan készülsz erre?

Elsősorban fejben kell másképp készülni. A legnagyobb koncertem idén nyáron volt a Budapest Parkban, ez volt a harmadik, itt körülbelül tízezer ember volt. Ezen kívül volt még olyan, ahol 15-18 ezer ember jött el, bár ez nem önálló fellépés volt. Ez a különbség az emberi szem számára érzékelhetetlen. Tízezer és hetvenezer között már nyilván van különbség, azért ha megtelik az Andrássy út, az felfoghatatlan élmény lesz. Lesz egy új dalom, ami ekkor lesz először hallható, de a show nem lesz más, hiszen a dalaim továbbra is ugyanazok, én viszont tudok más lenni, tudok másképp előadni. Bár nyilván nem sejtettem, hogy adódni fog egy ilyen lehetőség, azt gondolom, hogy hosszú idő óta készen állok erre. Nagyon vártam, hogy kapjak egy ilyen felkérést, elképesztően hálás vagyok, hogy felkerülhetett a nevem Ricky Martin mellé: ez egy egészen szürreális dolog, amire még aludnom kell párat. Sok minden a színpadon fog kiderülni, mert ilyenkor még számomra sem tiszta, hogy hogy fogok előadni, mennyivel többet fogok mozogni, táncolni, mennyire fogom tudni elengedni magam.

Nem tartasz tőle, hogy egy ilyen fellépés után a többi már kevés lesz?

Néhány évvel ezelőtt egy Akváriumos fellépésem után voltak olyan gondolataim, hogy ez mennyire jó buli volt, furcsa lesz most a megszokott, kis helyekre menni. Pedig ide körülbelül kétezer ember fér be, de ez akkor egy nagyon nagy dolog volt. Mostanra megfordult a dolog, mindig azt várom, hogy mikor lesz nagy koncert, mert így sokkal inkább tudom értékelni a nagyobb ugrásokat a karrieremben, a Szuperkoncert is egy ilyen pillanat lesz. Ha mindig hetvenezer ember előtt lépnék fel, az nem lenne kiváltság, nem lenne akkora élmény. Nem baj, ha a jó dolgokból kicsit kevesebb van, így van ez jól. 

T. Danny
T. Danny: „Mélyebben élem meg ezt a korszakot" (Fotó: Bánkúti Sándor)

Össze tudod hangolni a munkádat a magánélettel?

A zenész egy olyan szakma, ahol tud nagyon sok dolga lenni az embernek és nagyon sok szabadsága is, hiszen a teendőim mind az én munkásságomtól függenek. Ez nyilván egy áldás, de egyben átok is, tudni kell kezelni ezt a fajta szabadidőt. Nagyon észnél kell lenni, hogy a sok szabadságát az ember jól használja fel és értelmes dolgokra fordítsa a szórakozás mellett is.

Te jól használod?

Jobban, mint gondolnám. Vagyis jobban, mint gondoltam, hogy fogom. Szerencsére a barátaim együtt dolgoznak velem a zenei karrieremen az első napjától fogva és ők hétköznap is a legjobb barátaim. Mellettem áll a családom is, akik figyelnek rám és esetenként olyan görbe tükröt tudnak tartani, ami felnyitja a szememet.

Legutóbbi kliped erős, képsorokat tartalmaz, minek köszönhető ez, mi van most a lelkedben?

Szingli lettem, a szingli élet pedig veszélyes. De előfordult már néhányszor ilyesmi az emberiség történetében, csak nekem most jött el ez az időszak. Az biztos, hogy kicsit másképp, mélyebben élem meg, mint egyesek, amit én kicsit sem bánok. Azt gondolom, hogy ennyivel többet tudok megtanulni magamról és mint láthattuk, minden rosszban van valami jó is. Így rátaláltam egy olyan önmagamra, ami eddig egy kicsit mélyebben volt bennem eltemetve és ami nem feltétlenül egy pozitív karakter, vagy antihős, de ez nem jelenti azt, hogy baj lenne, hogy meg tudtam személyesíteni. Szerintem nagyon jó dolog, hogy napvilágot látott ez az oldalam is. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek