Viszály

Rideg pillanatok – titokban találkozott Harry és Vilmos herceg

K.B.

Létrehozva: 2024.08.30.

A testvérpár tagjai egy temetésen futottak össze. Nem mondhatni, hogy egymás nyakába borultak volna...

A trónörökös Vilmos herceg és öccse, Harry kapcsolata évről évre egyre ridegebbé vált az elmúlt időszakban. A botrányosra sikerült Oprah-interjú után pedig már egyáltalán nem állt szóba egymással a testvérpár. Később Harry herceg a sussexi házaspárról szóló Netflix-sorozatban és önéletrajzi könyvében is csúnya dolgokat vágott a bátyja fejéhez, mintha a testvére tehetne róla, hogy megromlott a kapcsolatuk. A hercegek utoljára személyesen a nagymamájuk, II. Erzsébet királynő temetésén találkoztak. Most kiderült, hogy titokban újra találkoztak egymással a héten.

Vilmos és Harry herceg Hot feltöltés
A testvérek évek óta nem találkoztak egymással /Fotó: Northfoto / Hot magazin

A Metro magazin számolt be róla, hogy Harry herceg hazautazott Angliába Lord Fellowes temetésére Norfolkba. A ceremónián pedig részt vett maga Vilmos herceg is személyesen. Lord Fellowes a fiúk édesanyjának Diana hercegnének a sógora volt, és jó viszonyt ápolt kicsi koruktól fogva a testvérekkel. 

A norfolki Szent Mária templomban a paparazzik lencsevégre kapták mindkét herceget, akik annak ellenére, hogy évek óta nem látták egymást, a terem két végében álltak, és nem látszott rajtuk, hogy ezen változtatni akarnának. Egy forrás így nyilatkozott a lapnak:

Nem tudtam, hogy ott vannak, nagyon diszkréten érkeztek meg. De tartották egymástól a távolságot, és a templom hátsó részében ültek le.

– árulta el a forrás.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek