Diéta

Fény derült Tom Cruise titkára

Bors

Létrehozva: 2024.08.25.

Nincs lehetetlen küldetés, ha a színész szigorú diétájáról van szó! Tom Cruise étkezései egyre fegyelmezettebbek, ahogy öregszik, és ez az edzéseire is érvényes.

A Top Gun: Maverick sztárja csak évente változtat spártai étrendjén. Tom Cruise főétkezése idén a párolt hal és zöldségek, minden nélkül. Ezt kérte legutóbb a wimbledoni tenisztornán, Tay­lor Swift londoni koncertjén és a párizsi olimpia VIP páholyában is. Amikor 2015-ben a Mission: Impossible – Rogue Nationt forgatták, arra kérte néhány kollégáját, hogy próbálják ki a diétáját. 

'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' US Premiere Tom Cruise
Tom Cruise kirobbanó formában van - Fotó: Northfoto / hot magazin

– Tom azt mondta: „Ha azt akarod csinálni, amit én, akkor edd azt, amit én” – mesélte az E!Newsnak Simon Pegg. – Meglepett, de nem salátákat tett elém meg turmixot, hanem pörkölt magvakat, csemegének pedig mogyoróvajjal töltött datolyát. 

Tom Cruise extrém diétát követ

Nem fogyaszt finomított cukrot, viszont ötletes módon elégíti ki az édesség iránti vágyát. Nagy ünnepeken sütiket küld a barátainak, amikért természetes édesítőszerekkel készült finomságokat kap cserébe. Tartózkodik az alkoholtól, és naponta edz, ennek köszönhető, hogy ma is képes egy csomó veszélyes jelenetben kaszkadőr nélkül szerepelni. Fájdalombarlangnak becézi az utazó edzőtermét, ám néhány szabadban végzett sportágat is szenvedélyesen űz.

– Kedvenceim a kajakozás, a barlangászat, a vívás, a sziklamászás és a túrázás.

 Sajnos általában egyedül végzem ezeket, mivel kevesen bírják a tempómat – mesélte Tom legutóbb a Men’s Healthnek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek