VALLOMÁS

"Szerelmes vagyok!" - Tóth Dávid már az esküvőre készül?

Dózsa Gabriella

Létrehozva: 2024.08.14.

Nyolc hónapja él boldog párkapcsolatban az exsportoló. Bár a Nagy Ő című műsor nem hozta meg számára az igaz szerelmet, Ámor nyila később mégis eltalálta. Tóth Dávid azt is elárulta, mi fogta meg annyira Timiben.

Boldog és szerelmes – Tóth Dávid ezt nem is akarja letagadni. Az Ázsia Expressz tavalyi évadát Kucsera Gábor társaságában megnyerő kajakos már egy ideje vágyott egy igazi társra, de nem kereste görcsösen.

Tóth Dávid Hot feltöltés
Tóth Dávid és Timi a kezdetektől fogva sok időt töltenek együtt – Fotó: Várady Nikolett / hot! magazin

Nem mondom, hogy sokáig szingli voltam, inkább úgy fogalmazok, hogy nem volt komoly kapcsolatom – kezdte Dávid a hot! magazinnak. – Ismerkedtem, volt egy rövid kapcsolat a Nagy Ő után. Aztán megint eltelt úgy másfél év, hogy nem volt senkim. 

Vágytam a szerelemre, nem adtam fel, de nem dőltem a kardomba, hogy nem találom; nem az volt, hogy otthon búslakodom egyedül. Mert inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

De aztán az edzőteremben, ahová járt, megismerkedett Timivel egy csoportos órán. Elkezdtek beszélgetni, és hamar kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkodnak.

Nem tudnék egyvalamit kiemelni, hogy mi az, ami megfogott benne, bár nagyon csinos, nagyon okos. Mert minden, vagyis az összkép számított. Hogy intelligens, jó a humorérzéke, és az is tetszett benne, hogy ott ismerkedtünk meg, ahol. Sportos, neki is nagyon fontos az egészséges életmód, ahogy a család is; azonos az értékrendünk! Mindketten társasági emberek vagyunk, szeretünk baráti összejöveteleket rendezni vagy éppen részt venni rajtuk. Szóval, nagyon hasonlóan látjuk a világot.

„Adta magát az összeköltözés”

Mivel Timi és Dávid is úgy érezte, hogy komolyak az érzéseik, nem vártak sokat az összeköltözéssel: 2-3 hónap után már meg is tették ezt a minden pár számára sarkalatos lépést.

Ahogy megismerkedtünk és beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy 500 méterre lakunk egymástól; nagyon vicces volt! – árulta el a kajakos. – Sokat voltunk együtt már a kapcsolatunk elejétől, amikor pedig már minden este együtt aludtunk, adta magát az összeköltözés, és nem bántuk meg. Nyolc hónapja vagyunk együtt, ami sok idő, főleg annak tudtában, hogy bár a leghosszabb kapcsolatom eddig hat évig tartott, de ennek már nyolc éve! 

Timivel nagyon jól megvagyunk együtt, szépen lépjük a szinteket együtt, boldog vagyok! Jó érzés kimondani, hogy szerelmes vagyok!

Tóth Dávid számára a szülei a példa

Az őszinte vallomás után arról kérdeztük az olimpikont, hogy milyen Tóth Dávid, amikor szerelmes.

Kedves vagyok, odaadó, figyelmes, tudok romantikus is lenni. Persze kinek mi a romantika... De, mondjuk, nálam az, hogy csak úgy meglepjem a páromat egy csokor virággal, ez elő szokott fordulni.

A korábbi Nagy Ő azt is elárulta, hogy a szülei házassága jó példa számára.

Dávid számára szülei házassága a példa – Fotó: Archív / hot! magazin

Hogy házasságpárti vagyok-e, azt nem tudom, mert még nem voltam házas. De azt gondolom, igen.

A szüleim házassága követendő példa, nagyon becsülendő számomra: több mint 40 éve kötötték össze hivatalosan az életüket, és a mai napig boldogok együtt. Nagyon tisztelem, becsülöm, szeretem őket! Az sem titok, hogy mivel tényleg nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást Timivel, szóba került köztünk a házasság, de mindent szépen sorjában, elkapkodni nem szeretnénk semmit sem.

Imádja a gyerekeket

Dávid már készül a szülői szerepre, és egyáltalán nem tart tőle.

Tíz éve azt gondoltam, hogy ilyenkor már bőven édesapa leszek. Nem így hozta az élet, de nem érzem azt, hogy el lennék késve. Ha majd jön, teljes mértékben fel leszek rá készülve. Azt gondolom, jó apuka leszek.

Kós Hubertnek üzent

A korábbi olimpiai ezüstérmes a friss aranyérmes úszónak, Kós Hubertnek üzent is a győzelme után a Borson keresztül.

„Mindig nagy és emlékezetes pillanat lesz számára, hiszen a sok munka, amit beletesz az ember, az meghozta a gyümölcsét. Egy ilyen élmény megtölti a szívét pozitív érzéssel; leírhatatlan, hogy milyen felállni az olimpia dobogójára.”

hot 2024 33 cover hot feltöltés
Ha még több sztártitokra kíváncsi, keresse a legfrissebb hot! magazint –Fotó: Archív / hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek