Megdöbbentő

Váratlanul hozta meg döntését a Next Top Model Hungary, abbahagyja a modellkedést

Bors

Létrehozva: 2024.08.08.

A Next Top Model Hungary korábbi versenyzője váratlan döntésre szánta el magát. Hawa bár közel állt hozzá, hogy megnyerje a műsort, mégis befejezi a modellkedést.

Hawa a Next Top Model Hungary egyik nagy esélyese volt, egészen a döntőig eljutott, ahol épphogy lemaradt a dobogóról. Kritikaként sokszor megkapta, hogy dolgoznia kell a hozzáállásán, mert túl érzékeny, és ezek a hisztik nem megengedettek a szakmában. Bár azóta egyre több megbízást kap, a fiatal szépség mégis úgy döntött, hogy felhagy a modellkedéssel.

Hawa
Hawa régóta modellkedik, már a műsor előtt is több felkérése volt (Fotó: Ákos Perity)

Már csak élvezetből modellkedik

Kouyaté Hawa Krisztina már a Next Top Model Hungary előtt is modellkedett, de a forgatás miatt szüneteltette karrierjét. Ám a verseny után nemcsak korábbi megrendelői tértek vissza hozzá, hanem új megkereséseket is kapott. A modell mégis váratlan lépésre szánta el magát, és úgy határozott, hogy abbahagyja a modellkedést.

— Lassan jönnek vissza a munkáim, egyre több van, bár most egy ideig pihentetem a modellkedést. Úgy érzem egy kicsit, hogy most inkább magamra kell koncentrálnom és fejben helyrerakni a dolgaimat. Ha vannak is munkák amiket elvállalok, azokat azért mert tök érdekesnek tartom őket. Például most is volt egy beauty fotózásom, és ténylegesen kíváncsi vagyok rá, milyenek lesznek a képek. Élvezetből elvállalom, de úgy, hogy csak a pénzért, úgy nem vállalom” - mondta lapunknak a modell.

Hawa
Hawa a médiában próbálná ki magát (Fotó: Szabolcs László )

Iskolapadra cserélte a kifutót

Az egzotikus szépség két dolog miatt döntött úgy, hogy egyelőre jegeli a modellkedést. Egyrészt szeretné kicsit élvezni az életet, és rendezni a gondolatait, másrészt pedig a jövőjét szeretné megalapozni. A Next Top Model Hungary sztárja ugyanis több lábon szeretne megállni.

— A modellkedés azért marad maximum hobbiként, mert szeptemberben kezdődik az iskolám. Kommunikáció és médiát tanulok. Így a médiában szívesen dolgoznék, mert a műsorban érdekes élmény volt a másik oldalát is megnézni a tv-nek

Nem tudom még, hogy mi leszek, most így nem is gondolkozom sem ezen, sem a modellkedésen. Csak így próbálok így lazán és élvezetből élni egy kicsit, hogy helyrerázzam magamat fejben. 


Hawa mindenképp kamerák közelében képzeli el az életét

Hawa kacérkodik annak a gondolatával is, hogy Demcsák Zsuzsa vagy Kárpáti Rebeka nyomdokaiba lép, és a modellkarrier után a műsorvezetéssel próbálkozna. De az is felmerült, hogy esetleg a kamera másik oldalán találja meg a hivatását.

— Nem kizárt, hogy kipróbáljam magam ott is. De azért szívesen maradnék a kamera előtt is. Úgyhogy nem tudom még mi lesz, de a kamera közel lesz. Az iskolában most előadni tanulunk folyamatosan. 

Azért is választottam ezt a szakot, mert nem volt ötletem hova menjek. De ez ad egy olyan szintű előadókészséget, hogy ezzel mellélőni nem tudok. Ha megtanulok emberek előtt beszélni, az nem egy hátrány, és az életben sokkal előrébb fog vinni.

 Bárhol leszek, fogok tudni emberek előtt beszélni. Meg ad egy nagy magabiztosságot is. De egyre jobban tetszik a szak, egyre érdekesebbnek tartom, úgyhogy alakul lassan majd mi lesz.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek