Élet

23 évesen maradt egyedül a gyerekekkel a TV2 sztárja

Bors

Létrehozva: 2024.09.22. 15:00

Fejlődés, tanulás, önmegvalósítás – ezek a célok lebegnek az Alekosz exe előtt. Varsányi Réka úgy érzi, mindebben egy kapcsolat meggátolhatná.

Egy év telt el azóta, hogy Varsányi Réka Alekosz párjaként indult el a TV2 Ázsia Expressz című műsorában. A verseny azonban olyan döntéshez vezette Rékát, amiért azóta is hálás: sikerült kilépnie egy bántalmazó kapcsolatból. Nemrég azonban a botrányhős Alekosz olyan bejegyzést tett közzé, amire Réka úgy érezte, reagálnia kell.

Varsányi Réka
Varsányi Réka Facebook-csatáit abbahagyja Alekosszal (Fotó: Bánkúti Sándor / hot! magazin)

Alekosz szereti a drámát és azt, ha foglalkoznak vele, ezért ez volt az utolsó reak­cióm arra, amit ő kiírt.

– Szeretném lezárni ezt a történetet. Igaz, a múltam része, de a jövőmhöz már semmi köze sincs. Tanultam a múlt hibáiból, és most azon vagyok, hogy fejlődjek és tanuljak – kezdte a hot!-nak Réka, majd folytatta:

– Nem bántam meg semmit, mert a mai napig kapok üzeneteket azzal kapcsolatban, hogy segítettem másoknak megadni a lökést akár ahhoz, hogy lezárjanak egy rossz kapcsolatot, akár ahhoz, hogy lefogyjanak. A sportot már teljes mértékben beépítettem az életembe.

Varsányi Réka (ex-Alekoszné) tanult a múlt hibáiból, és most jobb neki egyedül BORS
Varsányi Réka Alekosz barátnőjeként ment az Ázsia Expresszbe, amely műsornak köszönheti, hogy véget vetett a kapcsolatuknak (Fotó: TV2 / hot! magazin)

Varsányi Réka szeretne egy komoly, szeretetteljes köteléket

Réka két gyermek édesanyja, akikkel nagyon szoros a kapcsolata. Idővel szeretne majd egy komoly, szeretetteljes köteléket, de egyedül is jól érzi magát.

23 éves voltam, amikor egyedül maradtam a gyerekekkel, és egészen tavalyig iszonyúan vágytam arra, hogy valaki szeressen. 32 éves fejjel nehéz volt elfogadnom, hogy még nem volt ilyen jellegű kapcsolatom, de mostanra sikerült. Úgy érzem, hogy valakinek most kitartóan kellene ostromolnia azért, hogy nyissak felé. 

Meguntam, hogy egyedülálló anyaként bizonygatnom kell azt, hogy együtt lehet élni velem, és folyton válaszolnom kell az olyan kérdésekre, hogy mivel készítettem ki azt a férfit, aki elhagyott két gyerek mellett.

Most jobb egyedül, hiszen nincs hátráltató tényező, ami meggátolhatna az önmegvalósításban – mondta határozottan az édesanya, majd hozzátette:

293A2147
Varsányi Réka fogyása részben a rendszeres sportolásának köszönhető (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Persze, ha olyannal sodorna össze az élet, aki elfogad a két gyerkőcömmel együtt, akkor nyitnék.

Réka azt is elmondta lapunknak, hogy az elmúlt időszakban rengeteget erősödött lelkileg:

Sokat tanulok, sportolok, és küzdök azért, hogy megmaradjon az életemben az egyensúly: jó anya legyek, alkalmazott, családfő, nő, érzelmes, ugyanakkor kemény, és hogy soha ne hagyjon el a lelkesedésem.

Nagy Alekosz nem enged

A valóságshow-hős mind­máig úgy gondolja, hogy ő verbálisan nem bántotta Rékát. Sőt, az a rögeszméje, hogy Réka azért reagált a bejegyzésére, mert még mindig akar tőle valamit.

– Tedd már túl magad rajtam, az Isten áldjon meg! – fogalmazott a bejegyzésében Alekosz.

hot címlap
További sztárhírekért olvassa a hot! magazin e heti számát! (Fotó: hot!)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek