Aggódalom

A várandós Tornóczky Anitát féltik a rajongói: „Nem igazán javallott”

K. C.

Létrehozva: 2024.09.10.

Követői figyelmeztették Tornózcky Anitát a veszélyre.

Mint arról korábban a Bors is beszámolt, Tornóczky Anita és párja, Miklós június közepén osztották meg az örömhírt, miszerint hamarosan szülői örömök elé néznek. Az egykori műsorvezető hosszú utat tett meg idáig, és abból sem csinált titkot, hogy lombikprogram segítségével valósul meg az álma, hogy anya lesz. 

hot magazin Tornóczky Anita
Fotó: Rozman Péter / hot magazin

A kismama pocakja napról napra növekszik, hiszen november végén, december elején már hárman, családként folytatják az életüket. Anita gyermeke már most nagy baba, érkezését éppen ezért nem lehet biztosan megmondani, így nagyon izgalmas időszak következik számukra. 

Az utolsó előtti pillanatokban még a babaszobát rendezgették, így egy kéthetes intenzív fészekrakáson van túl Anita. Mindezek után örömmel közölte a hír, hogy végre ismét szeretett cicájával együtt pihenheti ki a fáradalmakat. Ám a hírt nem minden követője vette jó néven, ugyanis akadtak, akik inkább figyelmeztették a cirmossal kapcsolatban a műsorvezetőt. 

„Amikor a 2 hetes otthoni felfordulás elpakolása után hazajön a macskád” – írta videójához Anita.

- Anita, ne macskázz, Kedves...

- Nem igazan javallott a macskázás ilyenkor.

- írták a kommentelők, de persze azért akadtak szép számmal olyanok is, akik elolvadtak a cica és Anita szeretetteljes összebújásától.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek