Harag

Egyre nagyobb a feszültség az Ázsia Expresszben: hiába a bocsánatkérés, Krausz Gábor nem felejt

Buster

Létrehozva: 2024.09.26.

A sztárséf olyan, mint az elefánt. Na nem az, amelyik a porcelánboltban randalíroz, inkább az, amelyik őrizgeti, dédelgeti a sérelmét és kivár a „nemes” bosszúval. Jollynak és Barbinak éppen ezért van is mitől tartaniuk, hiszen komoly tüskét szúrtak Krausz Gábor körme alá az Ázsia Expressz során.

Két mozgalmas nap telt el azóta, hogy Szuperák Barbara egy huszárvágással, vagyis inkább egy kis vízlöttyentéssel megsemmisítette a köztük és a Mikes Anna-Krausz Gábor páros között létrejött, törékeny szövetséget. Ennyi idő, normál esetben akár elég is lehetne ahhoz, hogy elsimuljon a két csapat közti nézeteltérés, de az Ázsia Expressz során nem babra megy a játék, hiszen a párosok 15 millió forintért küzdenek. Ergo, egy apró, meggondolatlan cselekedet is felnagyítva csapódhat le a sértett félben. Nos, pontosan ez esett meg Krausz Gáborral, aki bár a szájával azt mondja, nem haragszik, a testbeszédével azt üzeni Barbinak, hogy szemet szemért…

Ázsia Expressz
Krausz Gábor megmondta, hogy nem felejt. A sztárséf olyan, mint egy lesben álló tigris... Fotó: TV2

„Mindenki másképp játssza ezt a játékot”

Ráadásul az sem segít a két páros között feszülő ellentét feloldásában, hogy Ördög Nóra rendre emlékezteti is őket a köcsög kontra víz konfliktusra. Az Ázsia Expressz műsorvezetője ezt teszi a csütörtöki adásban is és egyben lehetőséget bitósít Szuperák Barbinak, hogy exkuzálja magát. Előtte azonban maga a sértett fél intéz egy napirend előtti felszólalást az egybegyűltekhez:

Az volt a feladat, hogy vizet kell tölteni a köcsögbe és nem az, hogy a másik kezét lelocsoljuk. 

Nekem az nem volt sportszerű. 

– Mindenkitől számítottam volna ilyesmire, de pont tőletek nem. De mindenki másképp játssza ezt a játékot, szóval harag az nincs – kezdett bele Krausz Gábor, akinek a tekintete csak azért nem szórt villámokat, mert napszemüveg mögé rejtette a szemeit.

Ázsia Expressz
Szuperák Barbi ugyan bocsánatot kért az Ázsia Expresszben, de talán már hiába Fotó: TV2

Hova fajulhat az ellentét az Ázsia Expresszben?

Ezután pedig a „tettes” kért szót és a maga módján elnézést is kért az említett fiaskó miatt. 

Az egy sz.r helyzet volt és valamilyen szinten bánom is. Többször is elmondtam, hogy ti álltok hozzánk az egyik legközelebb és nagyon meg is szerettünk benneteket. Úgyhogy sajnálom, ha… – próbálta menteni a menthetőt Barbi, akitől végül Jolly vette át a szót és zárta rövidre a meddőnek tűnő vitát. Az tisztán látszik majd, hogy a nyögvenyelős bocsánatkérés csak tessék-lássék ért célt, így szinte biztos, hogy az egykori szövetséges párosok között lesz még feszültség. Hogy a Jolly-Barbi és a Mikes-Krausz páros között hová fajulhat a nyilvánvaló ellentét, az kiderül csütörtök este a TV2 képernyőjén az Ázsia Expressz soron következő epizódjából, amelyben rendhagyó módon mindhárom hajszázó páros kilétére fény derül. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek