BALHÉ

Vihar a paradicsomban! Csúnyán egymásnak esett az Ázsia Expressz szerelmespárja

Buster

Létrehozva: 2024.09.10.

Jolly és Barbi parázs vitája után itt az újabb hangos nézeteltérés a TV2 reality-jében. Meglepő, hogy éppen ez a páros feszül egymásnak, hiszen eddig úgy tűnt, nagyon erős köztük az egyetértés és hatalmas a szerelem. De az Ázsia Expressz ötödik évada senkit sem kímél.

A TV2 kalandreality-jének párosai már az indulás előtt jól tudták, ha van műsor, ami éket verhet a legjobb barátok és legperzselőbb szerelmek közé is, akkor az az Ázsia Expressz. Mint ahogy az sem volt titok senki előtt, hogy a viták, balhék többsége az esti órákban csúcsosodhat ki, amikor a végletekig elcsigázott párosoknak szállást kell találniuk éjszakára. Ha pedig egy páros egyik tagja nem egyeznek az igényesség, vagy éppen igénytelenség tekintetében, a vita a végletekig elmérgesedhet és olyan sértések repkedhetnek a levegőben, amiket a felek sem egymástól, de önmaguktól nem vártak volna.

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz 2024-es évada senkit sem kímél, még a szerelmeseket sem (Fotó: TV2)

„Fogom magam és keresek egy normális szállást...”

Az Ázsia Expressz keddi adásában a legfiatalabb párosnál kerül sor kanálcsörgésre, amikor egy helyi vállalkozó a saját, klimatizált irodáját ajánlja fel éjjeli szállás gyanánt Anginak és Bendének. A csinos influenszernek ugyanis nem tetszik, hogy ágy helyett egy tárgyalóasztalon, vagy a földön kellene aludnia. Ezzel szemben Bende úgy érzi, hogy ez a szállásforma nem hogy megfelelő, de egyenesen főúri lenne számukra. – Angi ne csináld ezt! K*****ra ne csináld ezt! Ne akadjál ki légyszi! – kezdte a felkínált szálláson Bende, aki már látta, hogy kedvese feje fölött gyűlni kezdtek a viharfelhők és éppen kitörni készül. Erre nem is kellett túl sokat várnia. – Ne haragudj, de én most megfogom magam és keresek egy normális szállást…

 Nem fogom a holnapi napot úgy indítani, hogy ezen alszom!

 – csapott a tárgyalóasztalra Angi, aki nem és nem akart hallgatni kedvese nyugtató szarvaira, így lassan de biztosan robogni kezdett velük az Ázsia Expressz „vitavonata”, amin egyikük sem találta a féket.

Ázsia Expressz
Bendénél elszakadt a cérna és csúnyán kiosztotta Angit (Fotó: TV2)

Ekkora vita még nem volt az Ázsia Expresszben

Bende hiába próbálta elmagyarázni szerelmének, hogy jelen körülmények között a lukas padló lehet a legkisebb gondjuk, hiszen még vacsorát is ígért nekik a helyi szállásadójuk. Angi végül már szótagolva próbálta a srác értésére adni, hogy ha a föld az éggel egybeér, akkor sem hunyja le ott a szemét. Bendénél egy ponton túl elszakadt a cérna és… – Nem, megyek és ne hisztizzél már! Miért kell hisztizni? Alszol inkább a retekben? Alszol a csótányokkal? Lesz*rom most már b***meg! A fa**om jön el veled versenyezni, amikor nem tudsz rendesen versenyezni, mert folyamatosan válogatsz! – tört ki vulkánként Mészáros Árpád Zsolt fia a kamarák előtt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek