Celeb

Szívszorító felvételek kerültek elő az Ázsia Expressz forgatásáról

Létrehozva: 2024.09.28. 13:00

Ördög Nóráék családi vlogjukban folyamatosan új kulisszatitkokról rántják le a leplet. Az Ázsia Expressz forgatásán történt erdőtűzről például sokkoló felvételeket láthatunk, de megtudhatjuk azt is, hogy mi az a moma, illetve, hogy miért nincsen a Fülöp-szigeteki éttermekben kés.

Az Ázsia Expressz 5. évada töretlen népszerűséggel fut a TV2-n, a rajongók mindemelett a háttérmunkálatok titkaira is rendkívül kíváncsiak. Ördög Nóra férje társaságában szerencsére mindent megmutat, amit az adásokban nem láthatunk. 

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz 2024: Ördög Nóráékat nagyon megrázta az erdőtűz (Fotó: TV2)

Az egész stábot megrázta a tűzeset

Nóri korábban már beszámolt róla, hogy részesei voltak egy hatalmas erdőtűznek, de ezúttal olyan felvételeket is megmutattak a NÁNÁZSIA legújabb epizódjában, ahol jól látszik, hogy lángol az egész hegyoldal. A műsorvezető szerint borzasztó volt mindezt átélni: 

Pont egy olyan kis faluban szerettünk volna forgatni, ami egy elszigetelt, körülbelül 300 fős összetartó közösség, és pont ezt a kis falut zárta körbe az erdőtűz. Az itt élők szomorúan és lemondóan nyilatkoztak a dologról, hogy tulajdonképpen senki nem fog jönni segíteni nekik, teljesen magukra vannak utalva. Annyiban persze túlzás, hogy valamennyi tűzoltó is jött, illetve a helyi biztonsági vezető is elmondta, hogy nagyon kifejlett vészjelző és védelmi rendszerük van, mivel gyakran előfordul náluk erdőtűz, fel vannak erre készülve. Ennek ellenére szívszorító volt őket otthagyni, még akkor is, ha nem tehettünk ellene semmit.

vallotta be Nóri.

Ne köpd ki a momát

A Fülöp-szigeteken egy úgynevezett moma is található, ami egy növényszerűség, Nóri szerint olyasmi, mint a kávébab, csak sokkal nagyobb és élénk piros színű, ami szétmarja és elszínezi a lakosok fogazatát. A növénynek erős élénkítő hatása van, amit a helyiek folyamatosan rágnak, mint egy rágógumit, majd utána nemes egyszerűséggel kiköpik. Emiatt nagyon sok helyen és szállodában ki van írva, hogy nem köpd ki a momát.

Az Ázsia Expressz stábja sem ehet mindig késsel villával

Meglepő és mulatságos, hogy a Fülöp-szigeteki éttermekben a legtöbb helyen nincs kés, ugyanis a spanyolok a gyarmatosítás alatt betiltották: féltek tőle, hogy a helyi őslakosok megkéselik őket. Így aztán a forgatás alatt sokszor étkezett a stáb is olyan éttermekben, ahol kizárólag villa és kanál volt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek