Ázsia Expressz

Egy postán találkoztak először az Ázsia Expressz versenyzői

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.09.18.

Hiába civakodik a műsorban Zsigmond Angi és Mészáros Bende, a szerelmük továbbra is töretlen – és ez a hétköznapokra is vonatkozik. Az Ázsia Expressz fiatal szerelmespárja elmesélte hihetetlen megismerkedésük történetét.

Nagyjából egy éve tart a vonzalom az Ázsia Expressz két versenyzője között, akiknek már az első találkozásuk is annyira sorsszerű volt, hogy libabőrösen hallgatja az, akinek mesélnek róla.

Zsigmond Angi és Mészáros Bende az Ázsia Expressz versenyzői
Az Ázsia Expressz csak erősített a kapcsolatukon – Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

Egy postán találkoztunk először, teljesen véletlenül. Én nyíregyházi vagyok, Angi pedig törökszentmiklósi, és azért érdekes ez, mert Budapesten botlottunk egymásba, a Nyugati pályaudvarnál. 

Már messziről néztem, hogy ki lehet ez a csaj

 – kezdte Bende a hot! magazinnak.

Akadnak, akik nem hisznek az első látásra fellobbanó szerelemben, a fiatalok azonban nagyon is érezték a kémiát, és hamar kiderült, hogy nekik bizony dolguk van egymással.

Hozzá kell tennem, hogy az első időben sokat találkoztunk, és rengeteget beszélgettünk, mert szerettem volna megismerni a belsőjét. Háromszor aludtunk együtt, és csak utána engedte, hogy kicsit közelebb kerüljek hozzá, ezt pedig nagyon becsültem, mert ritka a mai fiatalok között az olyan nő, mint Angi. Ráadásul akkor jött ki egy toxikus kapcsolatból, és nem akart társat maga mellé, ezért kellett neki egy kis idő – mondta az énekes.

Jót tett a kapcsolatuknak az Ázsia Expressz

Két hónapja közös otthonban laknak, de még a szerelmük elején volt egy időszak, amikor Bende odaköltözött a szerelméhez, így képesek voltak gördülékenyen felvenni egymás életének ritmusát.

Nagyon hamar összeköltöztünk, és elképesztően gyorsan összeszoktunk. Bende baromi házias, imád takarítani és főzni, én pedig szoktam ezeket viszonozni, és nagyra értékelem. 

Nagyon intenzív volt az elmúlt egy évünk, hiszen sok időt töltöttünk együtt közös programokon és a barátokkal; a végén már mi beszéltünk róla, hogy kicsit vissza kellene venni, és megint csak kettesben lenni.

 Erre tökéletes volt az Ázsia Expressz, hogy még jobban megerősítse a kapcsolatunkat – árulta el Angi.

Zsigmond Angi és Mészáros Bende felvétel közben
Bendét megihlették a kalandok – Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

Izgalmas inspiráció

Bende zenével foglalkozik, és megihlették az Ázsia Expresszben tapasztalt körülmények. Papír, toll és telefon nélkül megírt egy dalt a kinti kalandjaik alatt, a zene múzsája pedig természetesen szerelme volt. A végeredményt hamarosan – október első hetében – a közönség is hallhatja!

hot! magazin 2024/38 címlap
Még több sztártitokért keresse a hot! magazin legfrissebb számát – Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek