Szülinap

Bányai Noémi érzelmes vallomást tett a családi születésnapokról

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.09.14.

Az énekesnő a minap ünnepelte születésnapját, amiről kiderült, igazán fontos számára, de nem csak a sajátja. Bányai Noémi 24 éves lett és minden napot fontosnak tart, amit családjával tölthet.

Bányai Noémi a TV2 sztárok imitálásáról szóló tehetségkutató műsorával vált ismertté, miután megmutatta énektudását a nagyvilág előtt. A Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának gyönyörű énekesnője a minap ünnepelte születésnapját, amit jó maga sem hisz el. Az énekesnő szerint csak úgy repül az idő:

20231029_sztarban sztar leszek_02465_MW_bulvar_MK
Bányai Noémi
Bányai Noémi Sztárban Sztár 2023-as szereplésével vált ismertté (Fotó: Mate Krisztian)

24 éves lettem, és ez nekem nagyon durva. Olyan, mintha tegnap lettem volna 20

 – kezdte az énekesnő, aki tegnap egy teljes szépségápolási napot tartott.

Bányai Noémi
 Bányai Noémi kora nem titok, idén lett 24 éves, születésnapján pedig magára és anyukájára fókuszált (Fotó: Szécsényi Gergő)

Magára fókuszált

Noémi sminkeléssel és körmözéssel foglalkozik a hétköznapokban, mint vállalkozó. Bár a születésnapján most nem ő varázsolt mások széppé, hanem őt szépítették barátnői:

Tegnap nem dolgoztam. Mint vállalkozó, szerencsére van ilyenre lehetőségem, ha elhatározok ilyet. Most nem én szépítettem a lányokat, hanem ők szépítettek engem. Egy teljes beauty napot tartottunk, és még anyával is voltam egyet reggelizni – jegyezte meg Noémi, akinek a családjában kifejezetten nagy jelentősége van a születésnapoknak.

Bányai Noémi születésnapja

Az énekesnő és anyukája nagyon mély kapcsolatot ápolnak, sőt, korábban megtudtuk, mennyire féltik egymást. Sajnos azonban nem véletlen, hogy nagy hangsúlyt fektetnek egymásra nem csak a hétköznapokon, de még a születésnapokon is:

Nálunk a szülinapokon mindig arról az emberről szól minden, aki ünnepel. Fontosak nálunk ezek a napok. 

Anyának is több szülinapot tartunk az infarktus és a kemoterápiás kezelése óta, ugyanis nagyon jól tudjuk, hogy egyik nap sem garantált

– mondta Noémi, aki megosztotta velünk, hogy világ életében anyukája gondoskodott számára a születésnapi meglepetésekről.

Mindig nagy meglepetést szoktak nekem szervezni anyáék. Most hétvégén lesz majd az ünneplés, ami miatt izgulok kicsit, mert mindig kitalálnak valami jót, de az ajándékomat már megkaptam. Egy továbbképzést kaptam szüleimtől a vállalkozásom fejlesztéséhez – osztotta meg az énekesnő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek