Kellemetlen

„Egy évnyi nyomorúság” - nehéz időszak elé néz a Beckham-házaspár

KL

Létrehozva: 2024.09.30. 12:30

Ez most elég nagy fejfájást okozhat számukra.

Úgy néz ki, hogy a korábbi sztárfocistának, David Beckhamnek és feleségének Victoria Beckhamnek valahol máshol kell átvészelniük a következő hónapokat.

hot feltöltés beckhamék
Beckhamék arca nem lesz ilyen mosolygós, amikor elkezdődik a felújítás... / Fotó: archív / hot magazin

Ugyanis a helyi tanács jóváhagyta a sztárpár londoni háza mellett álló, a „Millionaire's Row” (milliomosok utcája) néven is ismert területen található ingatlanon tervezett felújítási munkálatokat - írja a Sun. Az új tulajdonos azt tervezi, hogy felújítja a hat hálószobával és úszómedencével rendelkező, méregdrága kúria mind az öt szintjét. Az átépítés egy része a korábbi illegális módosítások kijavítását szolgálja. Ezeket megfelelő tervezés nélkül végezték még 2004-ben.

A tanács azonban azt akarta, hogy Beckhamék is hagyják jóvá a szomszéd ház korszerűsítést, különben nem adják ki az engedélyeket.

Elvárjuk, hogy a ház új tulajdonosa megvitassa terveit az összes szomszéddal, de mi is tájékoztatni fogjuk őket minden kérelemről, ugyanígy a lakóközösséget. Lehetséges, hogy a kérelem benyújtása előtt el tudnak intézni vitás dolgokat, és így elkerülhető, hogy kifogásokat nyújtsanak be

- írta egy hivatalnok.

A tisztviselő hozzátette, hogy ha Beckhamék morognak is a zajos munkálatok miatt, mindenképpen hálásak lesznek a megfelelő tájékoztatásért.

Azonban nem kell amiatt aggódni, hogy találnak-e maguknak egy másik lakhelyet a felújítás idejére, hiszen a 49 éves egykori futballsztár és 50 éves, divattervező felesége 2013-ban vásárolták meg a viktoriánus kúriát, majd további 10 millió dollárt költöttek a felújításra. 

A négyemeletes otthonuk hat hálószobával, fedett medencével, borospincével, edzőteremmel és otthoni szépségszalonnal büszkélkedhet. A sztárpárnak természetesen van másik háza is, így elmenekülhetnek, ha már nem bírják a zajt. Ott van a cotswolds-i farmjuk is, ahol a Beckham című dokumentumfilm jelenetei is forogtak, és ahol David a kertjét és a méheit is gondozza - írja a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek