Test

Bódi Sylvinek olyan háta lett, hogy az indonéz szörfösök is elámulnak rajta - Fotó

Zs.

Létrehozva: 2024.09.16.

A gyönyörű modell most éppen Indonézia meseszép partjainál lovagolja az óriáshullámokat. Bódi Sylvi teste a sok sporttól elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban.

Bódi Sylvi szemből is bejön a férfiaknak, de ami az utóbbi időben a hátával történt, az újabb lehetőséget nyújt a rajongói számára, hogy utána fütyüljenek. A részletekről maga a modell számolt be az Instagram-oldalán.

Csak a kék

A gyönyörű modelltől megszokhattuk, hogy az ideje nagy részét utazással és sportolással tölti, így nem is volt meglepő, hogy megint egy meseszép helyszínről jelentkezett be. Sylvi most épp az indonéziai Mentawai-szigeteken tartózkodik, ahol gyakorlatilag ki sem jött az Indiai-óceánból. A helyszínválasztás nem volt véletlen, a szigetcsoport elhelyezkedése miatt ez maga a szörfparadicsom, a trópusi vizek az áramlatoknak köszönhetően folyamatosan 5 méter körüli hullámokat gerjesztenek a partközelben. Éppen ezért a világ minden tájáról érkeznek ide a deszkások, hogy kipróbálják magukat a nehéz terepen és a gyönyörű környezetben. Sylvi egy pár nappal ezelőtt érkezett meg, az Instagram-oldalának tanúsága szerint már nagyon hiányzott neki a víz, és a kék szín…

Micsoda hát! 

A modell már több fotót is posztolt a helyszínről, illetve most arról is beszámolt, hogy miért nem megy mostanában rá egyik ruhája sem… úgy kiizmosodott, hogy le kell lassan cserélnie a ruhatárát. A szépség egyébként a helyi szörfösöktől is kapott egy kedves bókot: 

Bódi Sylvi
Sylvi háta komolyan kiizmosodott (Fotó: Instagram)

„Ez egy bi(n)tang jó kis szörfözés volt! Meg úgy ámblokk az egész utazás. Ezzel meg is ittam az évi 2 söröm egyikét. A 2. képen látszik, hogy melyik testrészemet formálja legjobban a szörfözés. Miközben a hajamat tekergettem balerina kontyba, meg is kaptam az egyik sráctól a vízben: You are jacked! (Ki vagy pattintva!) Na, hát ezért nem jön rám az összes ruhám… Mert a sok evezéstől így “kikottásodik” az ember lánya.” 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek