Őszintén

„Az, ott totál kikészített, nem mertem kimenni az utcára” – a Curtisszel való kapcsolatának árnyoldaláról vallott Judie

Niki

Létrehozva: 2024.09.06.

Barnai Judit, azaz Judie és a rapper kapcsolata már 4 éve foglalkoztatja folyamatosan a rajongókat és persze a rosszakaróikat is. Curtis és kedvese megéltek már szép és nehéz időszakokat is, de végül mindig kitartottak egymás mellett, sőt a napokban el is jegyezték egymást. Judie most először mesélt nyíltan, kendőzetlen őszinteséggel a kapcsoltuk árnyoldaláról.

A Ki vagy te valójában? című podcast vendége volt Barnai Judit, vagy ahogyan a médiában ismerik: Judie. Curtis párjaként a kosaras kapott már hideget, meleget az elmúlt 4 évben, de sajnos mindig a negatív kommentek voltak többségben. Valószínűleg ebből adódik, hogy a sportolónő ritkán beszél a nyilvánosság előtt, különösen a magánéletéről. Most azonban kivételt tett és a podcastben elárulta milyen nehézségeken kellett keresztülmennie a rapperrel.

Curtis és Barnai Judit
Curtis mellett Judienak is számos nehézségen és lelki megpróbáltatáson kellett keresztül mennie (Fotó: Szabolcs László)

Judit kendőzetlenül őszintén beszélt a lelki válságairól:

Nagyon sokszor voltak rossz időszakaim, amiről sokan nem tudnak. Csak azt látják, hogy mosolygok a képeken, olyan storykat rakok ki, amiken boldog vagyok, de a háttérben sokszor ez nem így van. Nem fogok hazudni, nagyon szeretem őt, és örülök, hogy jobb emberré vált általam, de ez azért sokszor megterhelő.

– Nyilván az sem titok, hogy pszichológushoz járok, ahol próbáljuk megfejteni, hogy mit miért csinálok és sok minden szerintem a sportolói múltamból jön. Számomra nincs olyan, hogy valami lehetetlen vagy nem sikerül. Ez a kapcsolatunk esetében is többször előjött már, hogy nem adhatom fel, nekem menni kell és nem magamat helyezem előtérbe

 – tette még hozzá.

Curtis és Judie kapcsolata egy újságcikk által került nyilvánosságra négy évvel ezelőtt, azóta pedig mondhatni reflektorfényben élik a magánéletüket.

Nagyon sokszor gondolkozom azon, hogy mi lett volna, ha mi akkor, azon a címlapon nem lettünk volna rajta, amikor „lebuktunk”. Mert akkor talán meg lett volna az a lehetőségem, hogy eldöntsem, hogy szeretném ezt az egészet vagy sem, választhattam volna, hogy privátként kezeljük és senki nem tudja, hogy ki vagyok. De utána esélyem sem volt erre

 – vallotta be.

Curtis és Barnai Judit
A kapcsolatuk nehézségeiről Judie őszintén mesélt (Fotó: Szabolcs László)

Curtis családjának szétválasztásával is őt vádolták

A kosaras a lebukás után nem csak a külsejére kapott számos negatív megjegyzést, de rengetegen vádolták a rapper családjának szétszakításával is, annak ellenére, hogy Curtis akkor már több mint fél éve nem alkotott egy párt gyermeke édesanyjával.

 – Próbáltam nem olvasni utána a kommenteket, de mégis szembejöttek velem akarva-akaratlanul, hogy arról írnak, hogy hogy nézek ki, milyen csúnya vagyok. És egy nőnek az a legrosszabb, amikor több száz kommentben szidják a külsejét. De kosarazni akartam, és nem foglalkozhattam ezzel a médiacirkusszal. Úton Győrbe pedig már a menedzserem is hívott, hogy kiderült ez az egész és az egyesületnek annyira nem tetszik, bár nem értettem, hogy mi közük van hozzá. Viszont emiatt nem engedtek edzeni, szóval, amivel le tudtam volna vezetni a feszültséget, azt sem lehetett. Atival sem tudtam beszélni, nem volt ott velem, nem tudtam elérni sem, mert nyilván rá is rázúdult minden – mesélte a sportoló.

Akkor napokig ültem egyedül a lakásban, jöttek a „szebbnél szebb” üzenetek és az, ott totál kikészített, nem mertem kimenni az utcára. Nem tudtam elmondani az én igazamat, arról, hogy mi történt. Nem értettem, hogy mi történik és nem tudtam magam megvédeni, sőt ha nyilatkoztam volna szerintem az még rosszabb lett volna, mert olaj lett volna a tűzre, hogy én magyarázkodom. És bár azóta sokak számára kiderült az igazság, szerintem a mai napig vannak akik azt hiszik, hogy én szedtem szét a családjukat. És nekem ezzel kell élnem már négy éve Ati párjaként és ezek is nyomasztanak

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek