BOBBY EWING

Eddig sosem látott képek kerültek elő a Dallas Budapesten lévő sztárjáról

Doris

Létrehozva: 2024.09.16.

Módosítva: 2024.09.16.

Patrick Duffy elsőként Miskolcon tett látogatást, majd Budapesten folytatja magyarországi tartózkodását. A Dallas sztárja nagyon megváltozott az évek során!

Múlt héten Magyarországra, pontosabban Miskolcra utazott a Dallas sorozat Bobby-ja azaz Patrick Duffy, aki a Cinefest Filmfesztivál díszvendége volt. A 75 éves amerikai színész Vékes Csaba Lepattanó című vígjátékában vállalt szerepet, amelynek mozipremierje után egy megható köszönőbeszédet is mondott. 

Dallas, Patrick Duffy
Patrick Duffy a Dallas Bobby-jaként vált ismertté (Fotó: Denis Guignebourg / Bestimage)

A Dallas sztárja Budapesten forgatott

Dallas-imádók által csak Bobby Ewing-ként ismert színész a Mokkának adott exkluzív interjújában elmondta, szinte sose szereti azonnal megnézni az elkészült filmjeit vagy televíziós műsorait, most viszont már éppen eltelt egy év a forgatás után, így hatalmas lelkesedéssel várta, hogy viszont lássa magát a filmvásznon.

– Ráadásul magyarul fogok beszélni, folyékonyan, azt hozzátenném! Ez egy igazán különleges élmény volt

– árulta el. De nem csak az új filmjének, hanem a Dallasnak kulisszái mögé is bevezette a rajongókat, és elmesélte, mi volt a legmaradandóbb élmény, ami a sorozattal kapcsolatban a mai napig eszébe jut.

 – Nos, mai napig a legjobb barátom jut eszembe, Larry Hagman volt az, aki Jockey-t játszotta, és érdekességképpen és véletlenül éppen 90 százalékban a kamerák előtt keserű ellenségek voltunk, nem is ellenségek, de mindig konfliktusban álltunk egymással. A kamerák mögött azonban a legjobb barátok voltunk. Amikor először kezet fogtunk, amikor megismertem, tudtam, hogy a legjobb barátommal találkozom. És a legjobb barátok voltunk attól a naptól kezdve egészen a haláláig

– mesélte Patrick Duffy a Mokka vendégeként.

A Bors most egy galériában gyűjtötte össze Patrick Duffy karrierjének és életének legfontosabb pillanatait. A Dallastól kezdve addig, amíg 2020-ban rátalált a nagybetűs szerelem.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek