SIKER

Exkluzív interjú Tóth Gabival: Édesanyám újra nyit felém, visszaszereztem a bizalmát!

Buster

Létrehozva: 2024.09.15.

Módosítva: 2024.09.15.

Bár megpróbálták, az acsarkodva, fröcsögve kommentelő tömegeknek nem sikerült tönkretenni a 36 éves énekesnő karrierjét. Egyetlen pillanatra talán sikerült megtépázniuk Tóth Gabi önbecsülését, sőt éket vertek közé és édesanyja közé, de mindez már a múlt.

Kevesen, nagyon kevesen maradnának talpon annyi verbális pofon után, amennyi az énekesnőnek jutott a mögöttünk álló egy évben. Tóth Gabi azonban nem csak állta a fotelhuszárok kommentben osztott ütéseit, de erősebb lett tőlük. Szombat este pedig azt is megértette, hogy a végletekig frusztrált sokaság, valójában nem egy ország, csak egy hangos kisebbség. Ami pedig még ennél is fontosabb, Gabi családi életének egén oszladozni látszanak a viharfelhők. Édesanyja, bár egy ideig távolságot tartott tőle, hogy ne érjék el őt is a botrányok keltette viharok, a Sztárban Sztár All Stars első adása óta ismét felvették egymással a kapcsolatot. Tóth Gabi minderről férfiruhában, markánssá „torzított” arccal és combközépig szőrös lábbal mesélt a Bors munkatársának. Ja és persze őszinte mosollyal, hiszen a TV2 nézői egy hét leforgása alatt kétszer is megmutatták neki, hogy többen szeretik, mint ahányan gyalázkodó kommentekkel támadják.

Tóth Gabi
Tóth Gabi olyan produkciót rakott öszze szombaton, hogy leszakadt a ház (Fotó: TV2)

Tóth Gabi: Elhittem, hogy már nem szeretnek...”

Elismerem, valóban beleestem abba a hibába, hogy olvasgattam a kommenteket és azok láttán elhittem, hogy engem már nem szeretnek az emberek. Igaz, a hozzám közelállók mindig kértek, hogy higgyem el, hogy ez csak egy hangos kisebbség és akik szeretnek, azokat eddig sem és ezután sem fogja érdekelni, hogy milyen vélt, vagy valós botrányokkal van tele velem kapcsolatban minden, de olyan viharos volt az ellenszél… 

Érdekes, vagy inkább végtelenül szomorú, hogy ezek az emberek milyen ügyesen képesek elvenni az embertől a sikerek örömét. 

A karrierem húsz éve alatt számos alkalommal lettem az év énekesnője szakmai és közönségszavazatoknak hála, mégis képesek voltak elhitetni velem, hogy mindez mit sem ér – kezdte a Sztárban Sztár All Stars biztos 12-es döntőse közé jutva.

MK__3069
A humor és Tóth Gabi nyerő kombinációnak bizonyult a Sztárban Sztár All Stars szombati adásában (Fotó: Máté Krisztián)

Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt

Tóth Gabi ráadásul egy koránt sem nagyívű dallal, hanem egy eleve poénnak szánt produkció leképezésével vívta ki a közönség egyöntetű bizalmát, hiszen az Open Stage görbetükörnek szánt, Aranka szeretlek című eposzával aratott osztatlan sikert. 

Egyáltalán nem izgultam most szombaton. Nem foglalkoztam azzal sem, hogy továbbjutok-e, vagy sem. Egyszerűen csak élveztem ezt a humoros karaktert és önfeledt voltam. Élveztem, hogy kiléphettem Tóth Gabiból – tette hozzá az énekesnő, akinek bizony a baráti köre is átment egy „szűk lyukú rostán” az utóbbi időben, de szerencsére mellette maradtak a számára igazán fontos emberek. Illetve kezd végre helyreállni a rend a szűk családján belül is, ami talán a legnagyobb örömet jelenti most Gabi életében. 

Maradtak még barátaim… Ezt csak azért mondom, mert néhányukat elvesztettem ebben a viharban. A párom, az ő szülei és az egész családja végig mellettem voltak és tartották bennem a lelket, amikor az szinte csak hálni járt belém. És ott van édesanyám is, aki újra nyitott felém és visszaszereztem a bizalmát. 

Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt, és bár egy pillanatra sem szűnt meg szeretni engem és aggódni értem, egy időre hátralépett.

Most újra nyit felém és ez fantasztikus érzés, amit részben a Sztárban Sztár All Stars-nak is köszönhetek – osztotta meg lapunk munkatársával örömét az énekesnő, akit jövő héten egy új karakter bőrébe bújva láthatnak majd a TV2 sikerműsorának nézői. Persze a műsor rajongóinak koránt sem kell addig várniuk az újabb átalakulásokra, hiszen vasárnap este 19 órától újabb 8 versenyző küzd a legjobb 12-be jutásért. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek