Izgalom

Fekete Dávid szerelmesebb, mint valaha - hatalmas lépésre készül

Cs.G.

Létrehozva: 2024.09.03.

Az énekes hatalmas dobásra készül, ami miatt már most tűkön ül. Fekete Dávid elmondta, hogy nem tűnt el, csak fontos lépésre szánta el magát karrierjében.

Fekete Dávid a nyáron igyekezett távol maradni a nyilvánosságtól, helyette sokkal inkább gyermekeire és kapcsolatára fordította az idejét, ami ennek köszönhetően egyre jobban alakult. Hiszen – mint ahogyan azt a Bors megírta – összeköltözött Cintiával. Azonban Dávid a rajongóit sem felejtette el, hiszen a zenei munkát nem hagyta abba a "nyári szünetben". Hamarosan egy újdonsággal fog előrukkolni, amit már ő maga is izgatottan vár.

Fekete Dávid és Cintia
Fekete Dávid és Cintia kapcsolata nem is lehetne kiegyensúlyozottabb (Fotó: Mate Krisztian)

Teljesen más stílus lesz, mint amit megszoktak tőlem. Trendi és új zenei irányt vettem, egy másik oldalamat mutatom meg, a mai zenei hangzásban. Bízom benne, hogy nagyon sokaknak fog tetszeni, de még nem szeretnék részleteket elárulni

 – nevetett Dávid, aki elmondta, hogy nagyon izgatott, és szerinte hatalmas robbanás lesz az új dala.

Fekete Dávid nemcsak párra, hanem társára is talált Cintiában

Fekete Dávid már csak előre tekint az életében, amiben iker fiai és szerelme Cintia is nagy támasza. 

Jól alakulnak a dolgaim, köszönöm. Mindig szeretem kiemelni Istent, mert nélküle nem tartanék itt. A tanulságát vontam le a dolgoknak! Koncertezem, vannak felkérések, de a civil munkám nagyobb szerepet kap. Megvan az egyensúly mert nemcsak egy párom, hanem egy igazi társam is van a mindennapjaimban Cintia személyében – mesélte korábban a Borsnak az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek