botrány

Kegyetlenül kiosztotta G.w.M Nagy Melanie-t: "még mindig egy lerágott csontot rágcsál"

Létrehozva: 2024.09.24. 20:30

A szemünk előtt zajlik a vita.

Kulcsár Edina és G.w.M mindig is tudta, hogy szerelmükért meg kell harcolniuk. Az első pillanattól kezdve érezték, hogy ketten állnak majd a világgal szemben, és hogy senkire nem számíthatnak majd, csak saját magukra. Mindazonáltal ez egy - állításuk szerint - mindent elsöprő szerelem. Olyan, amilyen csak kevés ember éléetében adatik meg. Éppen ezért megéri érte harcolni. Kulcsár Edina tehát elhagyta a férjét, Csuti, G.w.M pedig az asszonyát, gyermekei anyját, Nagy Melanie-t. Nem volt könnyű egyik családnak sem, most azonban a fiatal pár végre boldogan élhet. 

Nagy Melanie és G.w.M között továbbra sem fényes a viszony

Amikor Kulcsár Edina és G.w.M bejelentették a kapcsolatukat, hatalmas botrány tört ki az országban. Ahogyan azonban minden, idővel ez is elcsitult, és már természetesnek érezzük, hogy ők ketten egy párt alkotnak, hogy házasok és gyermekeik vannak. Nagy Melanie azonban z Egy ritmusban podcast legújabb részében arra emlékezett vissza, hogy milyen volt a szakítás. 

Nekem azért volt különösen nehéz ez a helyzet, mert engem is váratlanul ért a szituáció, hogy ezzel nézünk szembe. Nem az volt, hogy egy párbeszéd történt, aminek a következtében tudomásul vettem, hogy mi történik és akkor azt a gyerekeknek valahogy közölnünk kell közösen, hanem engem is váratlanul ért 

– emlékezett vissza Melanie, aki azt érezte végig, hogy próbálja menteni a menthetőt a gyerekek szempontjából - írtuk egy korábbi cikkünkben

 

Melanie interjúja természetesen felborzolta a kedélyeket, és sokan keresték fel G.w.M-et, hogy nyilatkozzon erről. Ő azonban most csak egy posztot tett ki, ami finoman szólva igen csak sértő Melanie-re nézve:

Elég kellemetlen, hogy évek után is tud bárki szerepelni azzal, hogy még midnig egy lerágott csontot rágcsál

- írja, majd egy nem túl kedves mémet is megosztott Melanie-ra utalva: 

Sértő mémet osztott meg G.w.M / Fotó:   Instagram

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek