EMLÉK

Elcsípték: Harry herceg összeomolva borult le édesanyja sírjára

mkb

Létrehozva: 2024.09.04.

Összeszorul a szív: visszavágyik a brit királyi családba a kitaszított sarj? Harry herceg megható gesztust tett, mikor legutóbb Angliában járt.

Harry herceg az elmúlt években a lehető legkevesebb alkalommal látogatta meg családját Angliában. A legtöbb idejét Kaliforniában tölti Meghannal és két gyermekükkel. Most egy temetés szólította vissza az anyaországba, megható, mit tett, ha már ott volt.

harry herceg
Harry herceg visszavágyik a brit királyi család kegyeibe? (Fotó: JLPPA / Bestimage)

Harry herceg meglátogatta Diana sírhelyét

Harry múlt héten szomorú okból érkezett az Egyesült Királyságba: nagybátyja, Lord Robert Fellowes temetésén vett részt. Az elhunyt nagybácsi Diana hercegnő húgának, Lady Jane Spencernek volt a férje. Bár korábban úgy hírlett, Harry nem fog megjelenni a megemlékezésen, végül mégis elment. Szemtanúk szerint a helyszínen kínosan kerülték egymást bátyjával, Vilmos herceggel, akivel legutóbb két éve, nagymamájuk, II. Erzsébet királynő temetésén találkoztak utoljára.

Bár testvérével rideg maradt a viszony, édesanyjuk emléke előtt tisztelettel adózott a kisebbik sarj. Bennfentesek szerint Harry, ha már Angliában volt, eltöltött némi időt az Althorp House-ban, ahol Lady Di a gyermekkora jelentős részét töltötte.

A Londontól 118 kilométerre fekvő birtok immár ötszáz éve a család tulajdonában áll, jelenleg Diana öccse, Charles Spencer él ott családjával. A fényűző birtokhoz tartozó parkban helyezték örök nyugalomra Diana hercegnét. Harry, ott járva, alighanem az emlékhelyhez is elzarándokolt.

A brit királyi családtól eltávolodó Harry az elmúlt években ha meg is jelent egy-egy családi eseményen, a lehető leghamarabb sietett is vissza a tengeren túlra. Ezúttal azonban úgy érezte, szüksége van egy kis megnyugvásra, talán édesanyja emlékének közelségére. Egyesek szerint valójában egy ideje már vágyik rá, hogy a brit király család újra kegyeibe fogadja, és szeretetben élhessen velük.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek