Kritika

„Harry herceg fogja be a száját” - durván helyretette Meghan férjét Diana hercegné egykori titkára

KL

Létrehozva: 2024.09.06.

A magántitkár éles kritikát fogalmazott meg a hercegről.

Mint ismert, Harry hercege és felesége Meghan Markle 2020-ban visszalépett a királyi kötelezettségeitől, és az Egyesült Államokba költöztek, de az ezt követő években gyakran kritizálta családját.

Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: AFP

Ennek kapcsán pedig Patrick Jephson, Diana hercegné egykori magántitkára élesen kritizálta Sussex hercegét, és azt javasolta, hogy lépjen vissza a nyilvánosságtól, és „fogja be a száját”. Jephson úgy véli, hogy Harry herceg viselkedése ellentmond annak, amit állít.

Miért van itt Harry herceg? Senki sem tudja igazán megválaszolni ezt, és nem vagyok biztos benne, hogy ő maga is tudja. Szerezzen munkát, lépjen ki a nyilvánosságból, és fogja be a száját, különösen, ha a befogadó ország alkotmányát kritizálja

- vetette fel a Grazia magazinnak adott interjújában az egykori magántitkár.

Harry herceg még a Megxit bejelentésekor kijelentette, reméli, döntésük egy „békésebb” élethez vezet. Kensingtonban tartott beszédében akkor így fogalmazott:

− Nem távozunk el, és nem hagyjuk el önöket. Azt reméljük, hogy továbbra is szolgálhatjuk a királynőt, a nemzetközösséget és a katonai szervezeteket, de közpénz nélkül. Sajnos ez nem lehetséges.

Ugyan a sussex-i herceg kilépett a királyi családból, de különböző tevékenységekben továbbra is aktív maradt. Nemrégiben látogatást tett Nigériában és Kolumbiában, valamint nagyértékű szerződést kötött a Netflixszel, és működteti az Archewell Alapítványt feleségével, Meghan Markle-lel együtt - emlékeztet cikkében a The Sun.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek