Királyi család

Harry herceg kétségbeesetten haza akar menni, ám az ajtó már végleg bezárult előtte

H. A.

Létrehozva: 2024.09.03.

A szakértő szerint nincs sok esély a sussexi herceg visszatérésére.

III. Károly brit király kisebbik fia, Harry herceg feleségével, Meghan Markle-lel még 2020-ban hagyta el az Egyesült Királyságot, ezzel együtt pedig megszűntek a királyi család aktívan dolgozó tagjai lenni. A házaspár jelenleg két gyermekével, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel Montecitóban él, ám a legfrissebb hírek szerint Harry felvette a kapcsolatot a korábbi segítőivel és barátaival, és arról konzultált, hogyan térhetne vissza a királyi családba, hogy ismét kisebb feladatokat lásson el. 

Harry herceg
Harry herceg / Fotó: Anadolu via AFP

Az esetleges visszatéréssel kapcsolatban nemrég megszólalt Christopher Wilson királyi kommentátor is, aki úgy véli, nincs sok esély arra, hogy ez megvalósuljon, a sussexi herceg és felesége pedig valószínűleg önkéntes száműzetésben maradnak. A helyzetüket egyébként a néhai windsori hercegéhez, a korábbi VIII. Eduárd brit királyéhoz hasonlította, aki annak idején megpróbált visszatérni a királyi életbe, miután lemondott a trónról, hogy feleségül vehesse szerelmét, az amerikai, elvált Wallis Simpsont.

A palota ajtaja Harryék előtt - akárcsak Windsor hercege és hercegnéje esetében - valószínűleg zárva és bereteszelve marad

- jelentette ki Wilson, aki arra is rámutatott, a korábbi botrányos kinyilatkoztatásaik után nem valószínű, hogy a királyi család még valaha meg tudna bízni a sussexiekben. Harry és Meghan ugyanis az évek során nem egy alkalommal kritizálták nyilvánosan a királyiakat: többek közt rasszizmussal is megvádolták őket - írja a Daily Star.

A hírek szerint egyébként a család tagjai közül Károly király hajlandó lenne helyrehozni a kapcsolatot a kisebbik fiával, ám a trónörökös Vilmos hercegnek esze ágában sincs kibékülni a testvérével.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek