Királyi család

Harry herceg nem bírja tovább: segítséget kért régi barátaitól, hogy visszatérhessen a családjához

L.A.

Létrehozva: 2024.09.01.

Harry szeretne változtatni a dolgokon.

Harry herceg állítólag egykori jóakaróit kérte fel az Egyesült Királyságban, hogy segítsenek neki a visszatérés megtervezésében.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Fotó: Northfoto

A herceg korábban lemondott a királyi családdal való életről, miután 2020-ban feleségével, Meghan Markle-lel kiléptek a családból és az Egyesült Államokba költöztek. Vilmos herceggel és apjával, III. Károly királlyal való kapcsolata Harrynek elég feszült azóta. A Mirror szerint viszont Harry nem boldog, és szeretne visszatérni a családjához. Emiatt beszélt a "régi életéből" néhány emberrel, akik régen támogatták. 

A források szerint Harry régi barátaitól kér tanácsot, hogy mit kellene tennie. Egy forrás így nyilatkozott:

Harry egyértelműen arra gondol, hogy valami mást kell tennie, mint amit eddig csinált, mert az nyilvánvalóan nem működik. Röviden: most újragondolja a dolgait.

Egyik közeli munkatársa állítólag kidolgozott egy tervet arra vonatkozóan, hogyan kezdhetne el Harry újra kapcsolatba lépni az Egyesült Királyságban élő emberekkel.

Harry nulla felhajtással tér vissza az Egyesült Királyságba, semmiféle reklámot nem csinál, és nagyon hétköznapi eseményeken vesz részt. Bizonyítani akar, hogy újra megnyerje a brit közvéleményt. El kell azonban fogadnia, hogy ez hosszú időbe telhet. Viszont egy célt adhat neki egy jobb jövő felé. Persze mindez attól is függ, hogy a családja hogyan fogadja majd az ötletet, hogy Harry kisebb feladatokat újra ellásson. 

Bár úgy tudni, testvére nem akar békülni, apjánál több esélye lehet, hiszen ő a hírek szerint szeretné visszakapni a fiát és megismerni az unokáit.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek