SZTÁRBAN SZTÁR ALL STARS

Hatalmas titkot árult el az agyműtéte után visszatérő Keresztes Ildikó

Barby

Létrehozva: 2024.09.07.

Az aranytorkú énekesnő nagyon izgul, hiszen súlyos betegsége és operációja után most először lép színpadra. Keresztes Ildikó a Sztárban Sztár All Stars-ban tér vissza a világot jelentő deszkákra, most elárulta, hogy készült.

Elérkezett a várva várt nap, ma elrajtol a Sztárban Sztár 10., jubileum évada. Az All Stars szériában Keresztes Ildikó is újra versenyezni fog, neki ráadásul különösen fontos ez a mai nap, hiszen agyműtéte után ez lesz a nagy visszatérése. 

Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó agyműtéte után nyolc hónappal a Sztárban Sztár All Starsban tér vissza a színpadra (Fotó: Bors)

Keresztes Ildikó így készült a Sztárban Sztár All Starsra

Elképesztő, de a jellegzetes hangú énekesnő augusztusban betöltötte a 60-ik életévét. Keresztes Ildikó jóban van a korával, de sokként érte tavaly év végén, amikor daganatot találtak az agyában, meg is kellett műteni. S bár az énekesnő szépen felépült, újra egészséges, saját bevallása szerint lelkileg nehezebb ezt feldolgozni. 

– Volt egy agyműtétem, sokat nem akartam erről beszélni, nem akartam ezzel haknizni. Jóindulatú volt ez a valami. Nagyon sok mindent tanított nekem ez az időszak mesélte követőinek közösségi oldalán Keresztes Ildikó, miért tűnt el hónapokra.

Hazánk egyik legkarakteresebb énekhangja 8 hónapja nem állt színpadon, de ma este visszatér, mégpedig az All Stars évaddal elrajtoló Sztárban Sztárban. Az énekesnő hetek óta gőzerővel készül a nagy visszatérésre és előre izgul milyen lesz újra közönség előtt színpadra lépni, ráadásul más énekesek bőrébe bújva. Így a nagy hajtás előtt elvonult a kíváncsi szemek elől. 

Nemsokára itt a Sztárban Sztár, amire gőzerővel készülök, de mikor a barátnőm meghívott a székelyabodi csodahelyre, nem mondhattam nemet. És milyen jól tettem! Ez maga a mennyország, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia! ❤️Az erdélyi felújított székelyházak hangulata, az itteni vendégszeretet, a csend, a természet közelsége.. Jelentem feltöltődtem és ready for rock and roll! 

A szeptember 7-i, szombati adásban párbajozni fognak a versenyzők:  Tóth Gabi és expárja, Trap kapitány, Keresztes Ildikó és Szabó Ádám, Király Linda és Hevesi Tamás, Kiss Ernő Zsolt és Peter Srámek, Zámbó Krisztián és Opitz Barbi, valamint Gubik Petra és Oláh Ibolya párosa küzdenek meg egymással.
Az adásokat az eredetihez képest megváltozott időpontban, szombaton és vasárnap is 19:15-től láthatják a nézők.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek