Baleset

Megtörte a csendet: Horváth Éva a balesetéről mesélt

Létrehozva: 2024.09.28. 08:30

Az egykori szépségkirálynő meglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán. Horváth Éva balesete után vallott egészségi állapotáról.

Horváth Éva a napokban aggodalomra adott okot, ugyanis kórházba került. A csinos édesanya egy medencés baleset miatt most mozdítani sem tudja az egyik lábát.

Horváth Éva
Horváth Éva Bali mellett tette le a voksát: a modell kint él családjával (Fotó: Mediaworks archívum)

Horváth Éva beugrott a vízbe és megtörtént a baj

Horváth Éva Instagram oldalán számolt be a történtekről, 24 óráig elérhető sztoriban. „Virgonckodtam a medencében és a kórházban kötöttem ki.

Mint tudjátok, mindig is sok problémám volt a térdemmel, ezért pontosan tudom, hogy milyen egy keresztszalag szakadás, vagy milyen az, amikor részleges szalagszakadásod van. Ez viszont most valami nagyon más. Gyakorlatilag a vádlimtól lefelé megszűnt a lábam létezni és egyáltalán nem tudom terhelni.

Elég magas egyébként a fájdalomküszöböm, de ez most nagyon fáj, egyáltalán nem tudok ráállni és nem tudom terhelni. Öt napom van most rá, hogy javuljon. Eltörve nincs, de ebben én is biztos voltam. Bízom a legjobbakban.”- kezdi az édesanya. 

Évát ugyanakkor nyugtalanítja, hogy pont most kapott új erőre és a sport is újra a mindennapjai részévé vált. 

Az aggaszt a legjobban, hogy megint elkezdtem sportolni és épp meggyógyult a vállam is. Újfent jógázom, futottam és megvolt ennek az eredménye is, mert elindult a fogyás. Erre most kinyírom a lábamat. Örülök, ha öt nap múlva lábra tudok állni, dehogy mikor fogok tudni újra elkezdeni futni, vagy normálisan sportolni, az jó kérdés. Ezért vagyok a legszomorúbb és igazából a legdühösebb is. Muszáj bosszúsnak lennem magamra, mert én csináltam hülyeséget. Sajnos ezeket már nem igazán lehet kivédeni, a sérülések jönnek és sajnos sokkal rosszabbul regenerálódik a szervezetem, mint fiatal koromban. Nagyon remélem, hogy nem tart megint fél évig, mire helyrejön.

Rájár a rúd

Horváth Éva egy hónappal ezelőtt is pórul járt, Lyme-kóros lett egy családi kirándulás során. Az édesanya beavatta követőit, hogy saját magából és kisfiából is el kellett távolítani egy kullancsot, szerencsére viszont időben észlelték a dolgot, így a fertőzés ellenére időben el tudták kezdeni az antibiotikum kúrát.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek