Olimpikon a parketten

Hosszú Katinka a Dancing with the Starsról: „Életemben egyszer próbálkoztam a tánccal, az esküvőmön”

mkb

Létrehozva: 2024.09.17.

Októberben elindult a Dancing with the Stars 5. évada. Parádés a „szereposztás", többek között az olimpikon Hosszú Katinka is tánccipőt húz.

Izgalmas párokkal indul a Dancing with the Stars ötödik évada. Október 26-án startol el a TV2 sikerműsora, a sztárok és tánctanáraik kilétét hétfő este leplezték le. Az egyik legérdekesebb karakter kétség kívül az olimpikon úszó, Hosszú Katinka, akit Suti András táncoltat majd meg.

hosszú katinka
Hosszú Katinka és Suti András is elindul az ötödik évadban (Fotó: Szabolcs László)

Hosszú Katinka: „Életemben egyszer próbálkoztam a tánccal"

A hétfő esti sajtótájékoztatón a Bors elcsípte Katinkát, aki elárulta, nem igazán van táncos előképzettsége… 

– Alapvetően szeretem a zenét, szeretek rá mozogni. De nem tudok táncolni, nem tanultam soha.

Életemben egyszer próbálkoztam a tánccal, az esküvőmön.

– Tangóztunk, abból pár lépés megvan. Körülbelül ennyi most a tánctudásom – ismerte el nevetve. Hosszú Katinka második esküvője 2022 augusztusában volt Gelencsér Mátéval. Egy évvel később született meg kislányuk, Kamília. 

Mivel Katinka tavaly augusztusban édesanya lett, az utóbbi időben kissé háttérbe szorult a mozgás. Ám sportmúltjának – és jelenének – köszönhetően máris remek formában van, sőt, év elején vissza is tért a medencébe.

Biztos hozzájárul ehhez, hogy sportoló vagyok, edzettem a szülés óta is. Januárban kezdtem újra, próbáltam kijutni az olimpiára, közel is voltam hozzá. Végig edzettem júliusig. Azóta kissé visszavettem a tempóból, de nem bírom ki mozgás nélkül. Most a tánc lesz ez a mozgás – summázta mosolyogva Katinka, aki nagyon örül, hogy Suti András lesz a párja a táncversenyben.

Éppen őt szerettem volna, azt hallottam, hogy remek tanár. Engem pedig bőven kell tanítani – mókázott az úszónő, aki még viccelődve elárulta, az egyetlen félelme a műsorral kapcsolatban: hogy táncolnia kell!

Hosszú Katinka és Suti András
Dancing with the Stars 5.
Hosszú Katinka nagyon minimális tánctudással vág a versenybe, de kitartásból, jókedvből már most sincs hiány (Fotó: Nánási Pál / TV2)

Jó kezekben van Katinka

András nagyon bizakodó. Bár ők az egyetlen páros, akiknek nem volt még próbájuk, a profi táncos nem aggódik, biztos benne, hogy ki tudják hozni magukból a legjobbat.

Suti András, a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka már három korábbi évadban is bizonyított. Tavaly Király Lindával a hatodik helyig táncolták magukat, a második évadban Demcsák Zsuzsa, az elsőben pedig Osvárt Andrea párja volt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek