TERMÉSZETES

Így néz ki Ivancsics Ilona a szakítása után: Nem akarok egyen-arc lenni

mkb

Létrehozva: 2024.09.02.

A plasztikai műtétek, kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozások fénykorát éljük, jó néhány híresség már-már felismerhetetlenségig szabatja át magát. Nem úgy Ivancsics Ilona, aki hatvan felett is elképesztően fiatalos, ezt pedig nem a szikének köszönheti.

Ivancsics Ilona a Szomszédok színésznőjeként véste be magát a köztudatba, de számos film- és színpadi szerep áll mögötte, még rendezőként is kipróbálta magát. A csupaszív színésznő túl a hatodik ikszen is remek formában van, fiatalossága titkáról pedig le is rántotta a leplet.

Ivancsics Ilona vallja: a megelőzés a kulcs, a mozgás és professzionális kozmetikumok is segítik fiatalossága megőrzését (Fotó: Facebook)

Nordic walking és arctorna

A Palikék világa csatornán, Ábel Anita műsorában vendégeskedett a Jászai Mari-díjas színésznő, a téma pedig plasztika kontra természetes szépség volt… Ivancsics Ilona az utóbbit képviseli.

Hatvanhárom éves vagyok, nem csinálok ebből titkot.

– Most így pillanatnyilag nagyon jól érzem magam a bőrömben. Hiszek a prevencióban, nálam ez abban mutatkozik meg, hogy huszonéves korom óta mindig is tornáztam, mozogtam, ez most is az életemnek a része. Heti háromszor tornázok, korábban jógáztam, ami a testtudatosságomat fejlesztette. Aztán jött a Covid, akkor nordic walking-oltam, futottam, elkezdtem az elipszisgépet használni. Az arcomra pedig… Arctornázom! Arctornázom hosszú évek óta, mellette nagyon régóta járok mindenféle kozmetikushoz. Nincsenek beavatkozások az arcomon, de különböző természetes kezeléseket szeretek kipróbálni.

Ivancsics Ilona a természetesség híve (Fotó: YouTube)

Ivancsics Ilona: „Sok elrettentő példát látok"

Plasztikai beavatkozást nem szeretnék! Egyszerűen nem szeretnék. Jó, látom, hogy nekem nem olyan feszes a nyakam, kezem májfoltos, ráncaim vannak, de én elfogadom így magam. És engem így elfogadnak, a családtagjaim és akik szeretnek. 

Őszintén szólva sok elrettentő példát látok, ami taszít. Látom ezeket az egyen felfújt arcokat. Korombelieknél. Nem akarok egyen-arc lenni.

Hogy is lehet ezt elfogadni? Nézek képeket, amin idős, ráncos hölgyek vannak, nekem olyan szépek! Nem megkeseredett ráncokat látok, hanem hogy ez a természet rendje. Galambos Erzsi nekem jó barátom volt, mindig olyan szép volt, lehet, hogy neki töltve volt, de az még harmonikus volt. De voltak olyan kollégáim, kolléganőim, akiktől úgy megijedek, és azt mondom, hogy egyelőre biztosan így szeretnék maradni – szögezte le a színésznő, aki a legutóbbi híradások alapján a szinglik boldog életét éli.

A szakításán is túllépett

Ivancsics Ilona és Péter tizenöt évvel ezelőtt ismerték meg egymást. A férfi Amerikában élt, leveleken keresztül tartották a kapcsolatot, majd amikor hazaérkezett, elkezdődött a közös munka, 2007-től Péter segítette a színésznőt a társulata, az Ivancsics Ilona és Színtársai beindításában. Aztán tavaly a semmiből nagy bejekentést tett a színésznő.

− Nem vagyok bulvárszereplő, világ életemben figyeltem arra, hogy a teljesítményem miatt kerüljek be az újságokba és ne magánéleti hír miatt – mondta a Bors megkeresésére Ivancsics Ilona 

Őszinte leszek, nem örülök neki, hogy erről kérdeznek, ugyanakkor titkolni valóm sincs. Véget ért a kapcsolatunk Péterrel, ez nem titok. Március óta külön utakon járunk, és aki azt gondolja, hogy tányércsörömpölős elválásunk volt, azt ki kell ábrándítanom. 

Barátságban váltunk el, közös akaratból megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik. Azt remélve, hogy az elválás mindkettőnk számára magában hordozza a reményt arra, hogy bár nem vagyunk már fiatalok, még igenis van reményünk arra, hogy teljes és boldog életet éljünk szakmailag és a magánéletünkben is. 

Ábel Anita plasztikáról vallott 

A műsor háziasszonya megerősítette: ő is a természetességben és a megelőzésben hisz. Ábel Anita elárulta: sokszor vádolják, hogy biztosan minden meg van csináltatva rajta, hiszen jövőre lesz ötvenéves, kizárt, hogy így nézzen ki… 

Ábel Anita
Ábel Anitáról sokan nem hiszik el, hogy nincs plasztikázva... (Fotó: YouTube)

Megmondom őszintén, én félek ezektől a beavatkozásoktól, ami az én hülyeségem. De! Mostanában eljátszottam a gondolattal, hogy a homlokomon ezt a „mérges ráncot” talán el lehetne tüntetni, mert ez zavar. Egyébként semmi nem zavar magamon, hiszek én is a prevencióban, nagyon korán egy tudatos bőrápolást elkezdtem, és például sosem fekszem le sminkben. Bizonyos kozmetikai kezeléseket is előnyben részesítek, illetve koromnak megfelelő kozmetikumokat használok otthon. Aztán lehet, hogy egyszer csak úgy leszek vele, hogy ha például a „lányok” leesnek, akkor elszaladok plasztikai sebészhez, és azt mondom, hogy „rakjátok a hátamra”! – viccelődött a mellplasztikára utalva.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek