szerelem

Jákob Zoli után minden álma valóra vált A Nagy Ő győztesének

Niki

Létrehozva: 2024.09.07.

Hajnal Bettina a társkereső reality-ben még Jákob Zoli szívéért küzdött, amit el is nyert ugyan, de a kapcsolatuk végül zátonyra futott. A Nagy Ő óta eltelt közel egy évben azonban nagyot fordult a világ a győztessel, és úgy érzi, minden álmát sikerült valóra váltania.

A Nagy Ő harmadik évadában Jákob Zoltán üzletember kegyeiért versengtek a hölgyek, amiből végül Hajnal Bettina került ki győztesen. Az egyedülálló anyuka akkor persze úszott a boldogságban, ám nem sokkal később kiderült, a kapcsolatuk nem bizonyult hosszú életűnek és külön utakon folytatják. Azóta azonban Betti új párra talált, sőt most a Tények Pluszban elárulta, mindent sikerült megvalósítania, amire a műsor alatt vágyott.

Nagy Ő Betti
Szinte úszik a boldogságban A Nagy Ő egykori győztese (Fotó: TV2)

A műsor egyik játékában a lányoknak egy képet kellett festenie, ahol Betti egy nagyon beszédes művel állt elő: vászonra vetett mindent, amire vágyott. A képen olyan szavak szerepeltek, mint a család, a harmónia, a siker és persze az igaz szerelem. A TV2 sztárja elárulta, mára ezeket sikerült elérnie.

Az a festmény, amit a műsorban készítettem, az tényleg célt ért. Tehát az a piros felhős rész, amibe a család, barát, igaz szerelem, üzlet, siker voltak, az mind megvalósult. A sok szomorúság és bánat után eljött az a pillanat, hogy olyan ember került az életembe, aki mindent megvalósít, amit szeretnék. Igazi nőnek érzem magam mellette. Közel 8 hónapja tart ez a szerelem és tényleg mindent megkapok tőle, szárnyakat adott nekem

 – mesélte az édesanya.

Nagy Ő Betti életmódot is váltott

A csinos influencer nemcsak a magánéletében nagyon boldog, de a karrierjében is egyre sikeresebb. Végre megnyithatta saját üzletét, ahova ráadásul bombaformában érkezett, hiszen az életmódváltása is remekül halad.

Mindig küzdöttem a kilókkal, természetesen a családom mindig elfogult volt, és azt mondták, hogy nincs szükségem fogyókúrára, de én láttam magamat és úgy döntöttem, hogy lefogyok. Sikerült is a műsor előtt 15 kilót fogynom, de az még nem volt elég. És ez motivált arra, hogy még többet dolgozzak azon, hogy leadjam azt a plusz súlyt

 – vallotta be boldogan.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek