Nagy a nyomás

Keleti Andrea segítséget kér

Dráviczki Ákos

Létrehozva: 2024.09.24. 17:55

A tánctanár már vágja a centit a hétvégéig, de addig kemény napok elé néz. Akkor viszont egy álmot vált majd valóra Keleti Andrea.

Sokak számára ijesztő lehetett az a poszt, amelyet Keleti Andrea hétfőn este tett közzé a közösségi médiában. A szavakból úgy tűnt, nehéz helyzetben van a tánctanár.

hot feltöltés keleti andrea
Keleti Andrea tánciskola körüli teendői megszaporodtak (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Ma egész nap azt mondogatom, ezt a hetet simán megcsináljuk. Van kihívás, de szeretjük a kihívásokat

– írta.

A mindig mosolygós Andrea aggasztó kiírását lapunk sem hagyta szó nélkül, és azonnal megkérdeztük, mi áll a háttérben.
Sok a dolgom, mondhatnám túl vagyok hajszolva. Épp most jövök egy reklámfotózásról, ami kora reggel kezdődött. De indul a tánciskola is, ilyenkor érkeznek a kezdő táncosok, el kell indítani az új csoportokat, újraindítani a haladókat, és a telefon és az email végén is én vagyok. 

Szóval rengeteg a munka, mire kettőt pislantok, már karácsony lesz

– tette helyre a dolgokat Andi.

Keleti Andrea maga mellé keres segítséget

Vagyis nincsen tragédia, de ha a temérdek tennivaló nem lenne elég, a tánciskolájában ráadásul kisebb zűr támadt, hiszen egyik oszlopos tagjuk lesérült.

– Az egyik tanárunknak elszakad egy szalag a vádlijában, helyettesíteni kell. Igyekszem beugró tanárt fejleszteni – nem találni. Vannak nagyon ügyes táncoslányaink, akiket egy kicsit jobban fel kell készíteni az érintett csoportok anyagából, és ők tudnak segíteni. A sérült tanár néni mankóval is megtartja az órákat, ő lesz a hang.

Ennek ellenére Andi táncos asszisztenst keres maga mellé, és nincsenek nagy elvárásai.

„Bárki, aki táncolni tud és szeret, szereti az embereket, jól kommunikál, és szeretne velem dolgozni” – sorolta a feltételeket, amelyek igazán teljesíthetőek.

Viszont, akinek élete a tánc és, jelentkezni szeretne, az siessen, mert a munkahelyi felfordulásnak egy huszárvágással véget vet a táncos, méghozzá mindössze néhány nap múlva.

Azért csak ezt az egy hetet kell kibírni, mert vasárnap elutazunk egy kicsit, hiszen az én koromban engem már kímélni kell

– nevetett a gyönyörű versenytáncos. 

– Vasárnap repülőre ülünk, és úgy elszállunk, mint a fecske. A célpont ismét Dél-Olaszország, amit nagyon szeretünk. Nyáron is oda utaztunk, hiszen repülővel alig több mint egy óra. Nyáron inkább a strandolásé volt a főszerep, és bár az idő ott még most is nagyon jó, de most már kirándulni is nagyon kellemes, és rengeteg gyönyörű hely van. A kánikulában nem sokat mászkáltunk, inkább süttettük magunkat” – árulta el.

Keleti Andrea férjének apukája is velük tart

Ám ez nem csupán egy egyszerű pihenés lesz, hiszen nem csak romantikázni mennek. Keleti Andrea férje és ő is nagyon családcentrikusak, és ez az alkalom nagyban szól egy szeretett családtagról is.

– A férjemmel megyünk, de elvisszük az apósomat is. Ő ugyanis még soha nem ült repülőn, és mivel nemrég volt a születésnapja, úgy gondoltuk, meglepjük azzal, hogy elvisszük egy kicsit világot látni – mesélt egy picit a szép gesztusról Keleti Andrea.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek