Vívódás

Kitálalt a barát: "Diana azt akarta, hogy Károly büszke legyen rá, de mindig azt érezte, nem elég neki"

P. E.

Létrehozva: 2024.09.05.

Módosítva: 2024.09.05.

Diana bizalmasa betekintést engedett a hercegnő és Károly zaklatott kapcsolatába.

Diana hercegnő egykori tánctanára, Anne Allan fellebbentette a leplet a királyi élet egy viharos időszakáról, amikor a Dancing With Diana című új memoárjában beszámolt tánctanításának tapasztalatairól. A kilenc év leforgása alatt Anne a walesi hercegnő bizalmasa és vigasztalója lett, miközben rendszeresen járt táncórákra, a most 75 éves táncosnő pedig elárulta, hogy Diana egykor bizalmasan beszélt neki az akkori herceggel kötött zaklatott házasságáról.

Diana, Princess of Wales, a life in pictures
Fotó: Ron Bell /  Northfoto

"Néhány percnyi zokogás után Diana azt mondta: »Úgy tűnik, nem tudok semmit jól csinálni, ha a férjemről van szó. Nagyon szeretem őt és szeretném, ha büszke lenne rám, de nem hiszem, hogy ő így érezne«. Csak hagytam, hogy beszéljen, nem adtam neki tanácsot, csak hallgattam. »Nem értem, miért nem vagyok elég neki. Szerintem inkább egy idősebb nőt szeretne« - folytatta."

Diana azt is bevallotta egyik alkalommal, hogy úgy hiszi, Károlynak szeretője van. Allan megpróbálta megnyugtatni a hercegnőt, hogy ez biztosan nincs így. Ahogy azonban a következő hónapokban egyre több minden derült ki, Diana egyre feszültebb lett és maga alatt volt, hogy nem elég a férjének, aki újra kapcsolatba lépett volt szerelmével, Kamillával.

Mielőtt Diana és Károly herceg 1981-ben összeházasodtak volna, a jelenlegi uralkodó és a most 77 éves Kamilla a hetvenes években randevúztak, mielőtt elváltak útjai. Kamilla 1973-ban feleségül  ment Andrew Parker Bowles-hoz, majd 1995-ben elvált. Azonban állítólag 1986-tól viszonyt folytatott Károllyal, ami sok fájdalmat okozott Dianának.

"Tudom, hogy újra találkozgat Kamillával. Vajon a többi hercegnéhez hasonlóan nekem is szemet kellene hunynom afelett, hogy a férjem megcsal? Miért nem szeret engem? Tényleg nem értem. Mindent megpróbáltam, próbáltam megfelelni a kívánságának, bár nem mindig értek egyet. Nincs köztünk vonzalom, és mindig egyedül vagyok. Csak azt akarom, hogy szeressenek. Nem tudom így folytatni. Tényleg azt várják tőlem, hogy ne mondjak semmit, és folytassam? Hogyan csináljam?"  - kérdezte egyszer a tánctanárt Diana. 

Végül Diana hercegnő és Károly herceg 1992-ben szétköltözött és négy év múlva hivatalosan is elváltak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek