Féltékenység

Kiderült, így viseli Tápai Szabina, hogy Kucsera Gábor Stana Alexandrával táncol

Létrehozva: 2024.09.25. 07:00

A gyönyörű táncosnő és a szálfatermetű élsportoló mostantól együtt töltik a szabadidejük nagy részét. Ez a helyzet pedig nem csak szakmai kihívásokat tartogathat Stana Alexandra és Kucsera Gábor számára.

Együtt küzd a győzelemért a szépség és a hős – ez lehetne akár egy film alaptörténete is, ám ez a valóság. Kucsera Gábor ugyanis elvállalta, hogy színpadra lép a TV2 Dan­cing with the Stars című műsorának idei évadában a gyönyörű Stana Alexandra oldalán. A próbák már megkezdődtek, és intenzíven folynak, a kétszeres világbajnok kajakozó legnagyobb örömére.

Kucsera Gábor és Stana Alexandra
Stana Alexandra és Kucsera Gábor együtt harcolnak azért, hogy megmutassák: ők a legjobb táncosok (Fotó: TV2)

Nagyon szeretem a kihívásokat, és kipróbálni magam. Várom a közös munkát, várom a próbákat, várom, hogy mi sül ki belőlem – mondta Kucsera Gábor a műsort megelőző sajtótájékoztatón a hot! magazinnak.

Kucsera Gábor felesége is jóban van Alexandrával

Kérdés, hogy a közös munka a gyönyörű táncosnővel nem veszélyezteti-e Gábor házasságát Tápai Szabinával, amelyet – fájdalmas pokoljárás árán, de – sikerült megmenteniük.
Otthon van az a gyönyörű nő, akivel nem a napjaimat töltöm, hanem az életemet élem – tette helyre a kételkedőket a férfi.
Ráadásul Szabina ismer engem – tette hozzá Szandra. – Közös a baráti társaságunk, így Gáborral nem most látjuk egymást először az életben.
Így biztosan nem fordulhat elő az, ami a tavalyi évadban, amikor Szandrát a rossz nyelvek összeboronálták az akkori partnerével. A profi táncos elsősorban táncpartnerként, nem pedig barátként tekint Gáborra a következő hónapokban.
Nagyon szeretem az összes eddigi táncpartneremet, és úgy gondolom, most sem lesz probléma – mondta mosolyogva a lány.

Kucsera Gábor támasza Stana Alexandra

Pedig úgy volt, hogy Kucsit soha többé nem látjuk szerepelni, mert egy korábbi, éneklős műsorral nagyon megszenvedett.
Ott lett egy blokk, felhúztam egy falat, és megfogadtam, hogy ilyet többé soha, én nem állok színpadra. Talán csak beszélni, mert azt szeretek és tudok is, de énekelni nem fogok. Viszont a tánc az más – árulta el.
Nagyon is más, hiszen a gyönyörű profi egész idő alatt fogja majd a kezét – a szó legszorosabb értelmében. Mint kiderült, a sportoló erre számít is.
Szandra az én támaszom, itt van mellettem, ő lesz a tartópillérem, az oktatóm, számíthatok rá – jelentette ki.

hot feltöltés kucsera ábor és stana alexandra
Tápai Szabina pontosan tudja, hogy nincs helye féltékenységnek (Fotó: YouTube / Frizbi TV)

Stana Alexandra már többször bizonyított a Dan­cing with the Stars-ban

Szandra valóban nem ijed meg semmilyen feladattól, bárkit megtanít táncolni. A korábbi négy évadban rendkívül különböző karakterű férfiakkal lépett színpadra. Győrfi DánielGyőrfi Pál mentőszóvivő fia – volt az első partnere a műsorban, majd következett Árpa Attila producer, Iván Bence paralim­pikon, tavaly pedig Marics Peti énekes, akivel egészen a döntőig menetelt, majd a második helyet szerezték meg.

Feltöltötték a gyerekek

Gábor egész nyáron iskolás gyerekeket táboroztatott a saját farmján, a Kucsi Tanyán. A vidék a tél közeledtével elcsendesül, de az emlékek sok erőt adnak.
Nagyon jól telt a nyár, feltöltődtem a táborokban. Nyilván nem könnyű 25-30 gyerekkel egyszerre, de rengeteg élménnyel gazdagodtunk mind, jövőre pedig új céljaink vannak – árulta el a gazda.

hot! magazin 2024/39 címlap
A legfrissebb hot!-ban ismét számos exkluzív sztársztorit olvashat! - Fotó: hot! magazin

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek