Gyógyíthatatlan

Lady Gaga teste tetőtől-talpig fájt, szörnyű betegségéről vallott

Létrehozva: 2024.09.10.

Lady Gagánál 2013-ban diagnosztizáltak fibromialgiát egy színpadi balesetet követően. A múlt héten az énekes-színésznő nyíltan beszélt a betegséggel való küzdelméről.

Lady Gaga nyíltan beszélt a kínzó betegségével folytatott küzdelméről, ami miatt elhalasztotta 2018-as európai turnéját.

Fotó: KGC-03

A rajongók, akik ismerik a Gaga: Five Foot Two című  szívszorító Netflix dokumentumfilmet tudják, hogy az elmúlt 10 év nem volt zökkenőmentes az énekesnő számára. Lady Gagánál 2013-ban fibromialgiát diagnosztizáltak - egy gyógyíthatatlan állapotot, amelyet az váltott ki, hogy egy fellépés közben eltörte a csípőjét.

Bár a tünetek súlyossága jellemzően idővel változik, a popsztár korábban azt mondta Oprah-nak, hogy a fibromyalgiától tetőtől talpig fáj a teste. Legrosszabb állapotában a nyomasztó gyötrelem miatt nem volt más választása, mint elhalasztani a 2018-as fellépéseket, és még azt is kétségbe vonta, hogy valaha is lehet-e gyereke.

De van egy halvány reménysugár, ahogy arról Gaga mesélt a Vogue-nak adott interjújában. 

 

Amikor 2022-ben a Chromatica Ball turnéra mentem... az volt az első alkalom, hogy nem fájdalmak között léptem fel

 

 - mondta.

A  38 éves énekes állapotában fellépő enyhülés azután érkezett, hogy különböző intenzív terápiákon esett át, hogy megbirkózzon fibromialgiájával. A 2017-es dokumentumfilmben még az is látható, ahogyan egy kórházban injekciókat kap, miközben sminkelik egy interjúhoz - számolt be a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek