Magánélet

Furcsa véletlen? Ha L.L. Junior magánélete a földbe áll, a karrierje szárnyalni kezd

Zs.

Létrehozva: 2024.09.26.

A zenész nemrégiben végleg megszakította a kapcsolatot Dárdai Blanka énekesnővel, szomorkodni azonban nincs ideje... teltházas nagykoncertet ad az Akvárium nagy Hallban, és lázasan készül a jövő évi fesztiválszezonra is. L.L. Junior karrierjében szintlépés következett be.

L.L. Junior neve az elmúlt hetekben az Ázsia Expresszben való szereplésétől hangos, Dárdai Blanka énekesnővel ugyanis – finoman szólva – nem jöttek ki jól a TV2 kalandreality-jében. A páros számára kész túlélőtúra a verseny, amely közben egyre gyakrabban vesztek össze, akár apróságokon is. Ezek után senki nem volt meglepve azon, hogy a hazaérkezésük után nem sokkal örökre megszakították egymással a kapcsolatot. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka
Blanka és Junior kapcsolatát végül ez a kaland pecsételte meg (Fotó: TV2)

L.L. Junior - Szerelem és üzlet egyszerre?

A zenész számára éppen ezért nem szerencsés a 2024-es év, már ami a magánéletét illeti... a zenész szakmai karrierje és az üzleti érdekeltségei viszont szó szerint szárnyalni kezdtek. Hogy hogy lehet ez? Ezt maga L.L. Junior sem tudja megmagyarázni:

Most, hogy felvetődött ez a kérdés, tényleg van benne valami... ha a magánéletem a földbe áll, még jobban beindul a munka. Persze ennek meg van reális oka: ha nincs partnerem, sokkal több időm marad az üzletre és a zenei karrieremre is. Hozzáteszem, egész életemben több lábon álltam, ezért az nem igaz, hogy most kezdene csak kibontakozni a vállalkozói énem. 

L.L. juniornak igaza is van, hiszen a csirkés üzletei jól mennek és mellette a zenei karrierje is felfele ível, épp most tervezi, hogy szintet lép a koncertezés terén. 

HMM_0718
L.L. Junior több, mint két évtizede sikeres előadó (Fotó: Huszár Márk)

Irány a fesztivál! 

A zenész lapunk megkeresésére elárulta, hogy óriási terveket dédelget, a klubkoncerteket hatalmas fesztiválszínpadokra cseréli

95' óta klubkoncertezem, úgy érzem, egy kicsit elfáradtam ebben. Emellett elég alapot ad az eddigi szakmai karrierem arra, hogy végre élő zenekaros koncerteket adjak. Már meg is van a csapatom, 22 fővel készülünk a nagy bulikra. Tizenegy fős zenekarral állunk majd ki, fúvósokkal, gitárral, szintetizátorral, és 10 fős tánckar is segíti ezentúl a munkámat. Egy nagyobb, minőségibb műsorral készülök. Szeptember 21-én ezt láthatja is a közönség, az Akvárium nagy Hall-ban adunk koncertet, amire minden jegy elkelt. A célom, hogy 2025-ben ott lehessünk a legnagyobb fesztiválokon. 

A zenész a hírek szerint nyitott kapukat dönget, hiszen már most jó esélye van arra, hogy a nyári szezonban fesztiválzenekarként szórakoztassa a nagyközönséget. Hogy emellett pedig hogy lesz ideje a magánéletére? 

Most a munka az első, erre koncentrálok. Aztán meglátjuk, mit hoz a jövő

– válaszolta L.L. Junior

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek