Vallomás

Majka: Ez egy olyan állapot, ami katatón helyzetet idéz elő

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.09.11.

A rapper megannyi elfoglaltsága mellett is igyekszik a saját módján megtalálni a közös nyelvet a fiatalsággal. Majka tudja, hogy nincs könnyű dolga, de nem is szeretne megfelelni.

A mai internetes világ tökéletesen alkalmas arra, hogy hosszú órákat beleöljünk úgy, hogy észre sem vesszük, mi történik körülöttünk. Ilyenkor jól jön, ha tudatosan kerüljük a többórás telefonozást. Majka is úgy van vele, hogy érdemes időben leállni, a rapper pedig igyekszik elkerülni a mobilozás túltolását, sőt, családját is erre buzdítja.

majka
Majka úgy véli, túl sokat telefonozik (Fotó: hot! magazin archív)

– Furcsa, mert saját magamon is érzem, hogy néha túl sokat lógok a telefonon. Ez egy olyan állapot, ami katatón helyzetet idéz elő, és elvesz az emberből, ezért kell megtanulni kezelni, és ezt a gyerekeimnek is tanítom kezdte a hot! magazinnak az édesapa.

Majka mindenben kikéri a családja véleményét

Az előadónak nemcsak a közönség, de a családja is nagy ítészei, hiszen többször is előfordult már, hogy a stúdióban készített demófelvételeket megmutatta otthon, és kikérte a família véleményét.

Hatalmas monitorozások szoktak menni otthon a dalaim miatt, hiszen Olivér és Marián, de még Hajni is elmondja a véleményét. Most érkezik egy új dalom Szolnokival, amit már ordítanak otthon a srácok, ami egyfajta visszacsatolás, hogy tetszik nekik, amit az öregük csinál – mesélte Majka.

Nemrég ünnepelte a negyvenötödik születésnapját a zenész, azonban – fiatalos lendületének és a gyermekeinek köszönhetően – egyáltalán nem tartja magát vénnek vagy ódivatúnak.

– Nagyon is szeretem a fiatalokat, még ha időnként képtelen is vagyok értelmezni az ízlésüket. 

Nem is akarom feltétlenül megérteni őket, mert mindegyik mással akar foglalkozni, mint az elődeik, ezt pedig elfogadom.

 De nem akarok másképpen viselkedni, mint ami én vagyok, csak azért, hogy bevágódjak nálunk – szögezte le Majka.

Születésnapi ajándék

Ahogy arról Hajni is mesélt, Majka nemrég egy igazi nagy ajándékot kapott a születésnapjára: a felesége meglepte egy Justin Tim­ber­lake ­kon­cert­tel.

– Nagyon jó helyre vett Hajni jegyet, konkrétan harminc centire voltunk Timberlake-től, ami azért menő volt. Szeretem a meglepetéseket, bár inkább adni, mint kapni – árulta el az ünnepelt.

Keresd a legújabb hot! magazint az újságárusoknál (Fotó: hot! magazin)


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek