Hűtlenség

„A rendőrök visszaadták a telefonját, pusztító, amit találtam rajta” – megszólalt a fia születése után meghalt zenész felesége

B.

Létrehozva: 2024.09.04.

Napokkal azután halt meg a fiatal zenész, hogy megszületett a kisfia.

Egy újdonsült édesanya megdöbbentő felfedezést tett, amikor férje néhány nappal azután meghalt, hogy szülők lettek.

baba, kisbaba, újszülött, láb, talp
 Napokkal azután halt meg a fiatal zenész, hogy megszületett a kisfia (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

A 25 éves zenész, Liam Fraser és felesége, a 32 éves Marianne majd' kicsattantak a boldogságról, miután világra jött a kis Soren. De napokkal később, amikor az édesanya kisfiával kezében bement a szobába, hogy megkeressék az édesapát, holtan találtak rá. A zenész kioltotta a saját életét.

Marianne világa szétesett, és Sorennel együtt visszavitték a kórházba, mivel annyira megviselte a gyász, hogy képtelen volt enni. Amikor hazaengedték, a rendőrök visszaadták neki Liam telefonját. A nő ekkor jött rá, hogy férje hűtlen volt a házasságuk során.

Én találtam rá, miközben a kezemben tartottam Sorent. Még mindig vannak emlékeim róla, nem tudtam enni, és néhány napra visszavittek a kórházba

- mesélte Marianne, aki a telefonban talált sms-ekről is beszélt.

Teljes sokkot kaptam, furcsa dolog haragudni valakire, aki már nem él. De van választásom: ülhetek a házban és szomorkodhatok, vagy megmutathatom a fiamnak, milyen csodálatos élet vár ránk. 

Az édesanya ezért most minden energiáját a fia gondozására fordítja, és maga is visszatért a zenéléshez. Most készül kiadni új albumát- írja a The Sun.

Mindig van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 112-es segélykérő számot! Ingyenes lelki elsősegély telefonszám mobilról is: 116-123, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek