Kihívás

"Most van rajtam először" - megmutatta magát Kulcsár Edina, ennyit fogyott

Bors

Létrehozva: 2024.09.25. 14:30

Az egykori szépségkirálynő gyermekei altatása közben edzett. Úgy érzi, mindent képes megoldani.

Instagram-oldalán tett közzé egy videót arról Kulcsár Edina, hogy miként próbál két gyermeket altatni a friss levegőn. A sztáranyuka két babakocsit tologat egyszerre, és mivel szeretne ledobni még pár kilót, olykor eközben oldja meg a napi testmozgást is.

Kulcsár Edina
Edina nem riad vissza a kihívásoktól! (Fotó: archív / hot magazin)

Mint posztjában leírta, szerinte kétféle ember létezik, aki a kifogásokat keresi, és aki mindent képes megoldani. Hozzátette, ő mindig törekedett arra, hogy az utóbbi csoportot erősítse.

Lehet, hogy nem edzős ruhában vagyok, hiszen nem is edzeni indultam, csak egy "hogy altatok egyszerre 2 gyereket a levegőn" típusú videót szerettem volna készíteni, de aztán ihletet kaptam. És a farmerra is büszke vagyok, mert hosszú idő után most van rajtam először és nagyon remélem, hogy hamarosan kisebb méretre válthatok

- írta bejegyzésében a celeb. Követői szerint egyébként most is nagyon csinos, főleg, hogy már négy gyermeknek adott életét.

Nekem nagyon pozitív, igenis vállalja ha éppen husibb, és szépen lassan dolgozik rajta, sok kitartást, jó egészséget 

- jegyezte meg egy kommentelő, aki örül, hogy az édesanya nem csak akkor posztol, amikor a legjobb formában van. Ha kíváncsi vagy a teljes bejegyzésre, ide kattintva érheted el!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek