Gasztro percek

Hihetetlen, mit próbált ki Ördög Nóri férje a Fülöp-szigeteken

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.09.08.

Ahogy robog az Ázsia Expressz, úgy folyamatosan jönnek ki a Nánázsia részei is. Ördög Nóri férje és gyerekei érdekes helyi édességet kóstoltak meg. Nánási Pálnak még a szeme sem állt jól az első harapás után.

Már egy hete robog az Ázsia Expressz a TV2-n, ahol a játékosok nemcsak a különleges helyszínekkel, hanem a helyi ételekkel is megismerkedhetnek. Múlt héten a verseny egyik napját a helyi ínyencségek megismertetésének szentelték, amit a műsorvezető, Ördög Nóri is megkóstolt. Béres Anettnak és Jollynak pedig olyan csemegéket is sikerült megkóstolnia, mint a lisztkukac vagy a csirkefej. 

Ördög Nóri és Nánási Pál
Ördög Nórit szokás szerint férje és gyermekei is elkísérték a forgatásra  (Fotó: Mate Krisztian)

Pénteken az Ázsia Expressz kísérőműsora, a Nánázsia 5. évadának legújabb epizódjában Ördög Nóri férje, Nánási Pál is merész módon kipróbált egy helyi különlegességet. Bár a fotós nem a fent említett nem mindennapi ételekből választott, inkább egy bizalomgerjesztőbb chipset próbált ki, ami elég csípős volt.

Elég bizarr színe van – mutatta a zöld chipszet a kamerának. 

Örülök, hogy megismertelek titeket, nagyon aranyos gyerekek voltatok. Savanyú egyébként, jó ropogós, az íze nagyon jó. Nem is annyira csíp, most kezd erősebb lenni, ez jó. Azért csíp, a vége csíp

 – mondta Nánási Pál hunyorgó szemmel, akinek már bekészítették a vizet gyerekei. Azonban a sors vagy a vágás fintora, hogy felesége Ördög Nóra is éppen kávészünetet tartott, ami sokkal jobban sikerült, mint férje csipegetése. 

Ördög Nóri óva intette családját

A műsort tavasszal forgatták, és már akkor láthattunk pici részleteket a nagy utazásból. Nóri családja ugyanis idén is vele utazott, így tehát a Nánási családnak nem csupán munka volt ez az út, de nyaralás és kaland is. A tavalyi évhez hasonlóan Nóri idén is egyperceseket töltött fel tavasszal az útról, most pedig, hogy a műsor már fut, végre megjelent a Nánázsia is. Ennek legutóbbi részében azonban megdöbbentő dolog derült ki.

Most már elárulom nektek, gyerkőcök, hogy ma, a hotelben, ahonnan eljöttünk, anya írt egy SMS-t, mielőtt elindultunk, hogy ahogy pakolunk, nézzek körbe, mert reggel találtak skorpiót a mellettünk lévő szobában – osztotta meg a rémhírt a gyerekekkel Nánási Pál.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek