ÖREGEDÉS

Kis híján kerekesszékbe került? Patrick Duffy drámai vallomást tett az egészségéről

Doris

Létrehozva: 2024.09.17.

A Dallas című sorozat Bobby-ja a Borsnak adott exkluzív interjújában mesélt arról, mennyire viseli meg az öregedés. Sőt, Patrick Duffy nyíltan beszélt az egészségügyi állapotáról is.

Az új filmje miatt napok óta Magyarországon tartózkodó Patrick Duffy színészt senkinek sem kell bemutatni, még akkor sem, ha sokszor nem is a saját nevén szólítják meg az utcán. A Dallas nevű ikonikus sorozat jófiúnak számító olajmágnása, Bobby Ewing a MOL Lojalitás gáláján adott exkluzív interjút a Borsnak, és őszintén mesélt arról is, zavarja-e őt az öregedés, az idő múlása.

Patrick Duffy
Patrick Duffy őszintén vallott az egészségi állapotáról Fotó: Bánkúti Sándor

Bár sok hírességet kifejezetten zavar, vagy félelemmel tölt el, hogy már nem egy fiatal arc néz vissza rá a tükörből, a 75 éves Patrick Duffy egészen máshogy vélekedik erről. Ő, mint minden másban, az idő múlásában is igyekszik meglátni a szépet, és nagyon úgy tűnik, hogy ez sikerült neki.

Imádom, hogy öregszem, de komolyan! Egyrészt megtiszteltetés, hogy megélhetem az öregedést. 

Például nem hívnak már olyan filmekbe, ahol azért fizetnek, hogy letépjem magamról az inget. Ez nagy előny! Továbbá többé nem kell cipekednem, és nehéz tárgyakat emelnem. Bármikor, amikor ilyen helyzetbe kerülök, finoman utalok arra, hogy hát én azért már benne vagyok a korban, én ezt nem emelem fel. Emlékszem, huszonéves koromban már elképzeltem magam idős férfiként. Úgy voltam vele, hogy nagyon szeretném megérni ezt a kort, és nemcsak elképzelni, ahogy ráncosodik az arcom és őszül a hajam – kezdte a Dallas Bobby Ewing-ja.

Patrick Duffy drámai titokról rántotta le a leplet

A Dallas sztárja alapvetően remek egészségnek örvend, ám a Borsnak elárulta, hogy ha nem lenne ennyire fejlett az orvostudomány, az sem kizárt, hogy kerekesszékbe kényszerült volna, vagy legalábbis gondjai lennének a mozgással, az aktív életmóddal.

– Elképesztően hálás vagyok azért, hogy most, 2024-ben lehetek hetvenöt éves, amikor már ennyire fejlett az orvostudomány. A jelenkor társadalmában már rengeteg problémát könnyebben meg lehet oldani, ezek közé tartoznak az egészségügyi dolgot. Két csípőprotézisem van, de köszönöm szépen, jól vagyok. 

Ha korábban töltöttem volna be ezt a kort, akkor most az sem kizárt, hogy kerekesszékben ülve beszélgetnék veled.

 Vagy ha azt megúszom, akkor is csak egész nap a verandámon üldögélnék. Így viszont hegyet mászok, kirándulok a kedvesemmel, Lindával, és élvezem a fájdalommentes életet – árulta el a Borsnak Patrick Duffy. 

Patrick Duffy
Patrick Duffy gratulált a MOL díjazottjainak Fotó: Bánkúti Sándor 

Patrick Duffy, akit a hazai közönség elsősorban a Dallas című kultikus tévésorozat Bobby Ewingjaként ismer, új szerepet kapott a MOL gáláján Budapesten: olaj-és gázipari dolgozóknak adott át elismerést több évtizedes munkájukért, meglepetésként pedig a MOL kutatás-termelés közösségének tiszteletbeli tagjává avatták szeptember 16-án, hétfő este.

A MOL az ország több pontján termel ki szénhidrogént sok olyan szakember segítségével, akik akár több évtizede – 20-30-40-45 éve – dolgoznak olaj- és gázipari munkásként, bányászként, geológusként vagy vezetőként a vállalatnál, és szerepük alapvető az ország és a régió ellátásbiztonsága szempontjából.

Az ő elhivatott munkájukat köszönték meg a MOL Kutatás-Termelés üzletágának szeptember 16-án rendezett lojalitás gáláján. A rendezvény meglepetés díszvendége Patrick Duffy, a Magyarországon is rendkívül népszerű Dallas sorozat Bobby Ewing-ja volt, ő adta át a színpadon az elismeréseket a kutatás-termelésben 45 éve dolgozó szakembereknek.  A sorozat világa természetesen szervesen kapcsolódik a szakmájukhoz, sőt, a vállalat hazai szénhidrogén-mezőinek egy részét maguk között ma is „magyar Dallas”, illetve „magyar Texas” néven illetik. A művész számára is készült egy meglepetés: az eseményen a MOL kutatás-termelés közösségének tiszteletbeli tagjává avatták. 

A Bors a MOL által szervezett gálán készített vele exkluzív interjút.

Patrick Duffy a Lepattanó című romantikus, gombfocis sportvígjáték premierjére érkezett hazánkba, amelynek egyik kulcsfiguráját alakítja. A film egyik támogatója a MOL. A film szeptember 26-ától látható országosan a magyar mozikban.

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek