KULISSZA

Peter Srámek megmutatta, mi van a szoknyája alatt – videóval

mkb

Létrehozva: 2024.09.14.

Kulisszatitkot árult el a Sztárban Sztár All Stars évadának versenyzője. Peter Srámek minden részletre ügyelt, mikor Tóth Gabit alakította. Vagy mégsem?

Múlt hétvégén elstartolt a Sztárban Sztár All Stars verziója, a korábbi évadok legkülönlegesebb szereplői tértek vissza megmérettetni magukat. Élükön a szlovák származású énekessel, Peter Srámekkel, aki Tóth Gabi bőrébe bújt.

Peter Srámek Tóth Gabiként a Sztárban Sztár All Stars műsorában
Peter Srámek Tóth Gabiként tarolt, volt azonban egy részlet, amit a zsűri nem láthatott (Fotó: Bors)

Peter Srámek nem borotválta le a lábait

A zsűri tátott szájjal figyelte a parádés utánzást, még a szintén versenyben lévő Tóth Gabi is elismeréssel adózott az este talán legsikeresebb produkciója előtt. Amit azonban a nézők nem láthattak, az az, hogy mi is volt Srámek blúza és szoknyája alatt… A kebleit illetően a Borsnak elárulta:

Ez nem volt annyira nehéz. Annak idején, amikor Tina Turner voltam, köldökig kivágott ruhában, és úgy csináltak nekem női ciciket, az sokkal nehezebb volt. Ez most csak egy kis tömés. Ami a szoknya alatt van, azt Gabi le is videózta. Én megmondtam, hogy a lábaimat nem fogom leborotválni, mert hosszú a szoknyám, és nem lehet látni. Viszont a mellkasomat leborotváltam, a kézfejemet is – sorolta Srámek. A színfalak mögött a Korda Györgynek maszkírozott Zámbó Krisztián is feltűnt, aki rátett egy lapáttal a szürreális beszélgetésre: a jelmeze részeként felragasztott mellkasszőréből szórt egy kicsit még az alkalmi Tóth Gabi lábszárára…

 

@borsonline Peter Srámek megmutatta, mi van Tóth Gabi szoknyája alatt! Peter Srámek parádésan hozta Tóth Gabit a Sztárban Sztár All Stars első adásában, minden részletre ügyelt... #sztárbansztár #petersrámek #tóthgabi #zámbókrisztián #borsonline #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupageofficiall #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

„Nagyon-nagyon büszke rám, könnyes volt a szeme"

A műsor után az önfeledt jókedv uralkodott, azonban a színpadon Sramek nagyon komolyan vette a feladatot:

Mondtam Gabinak, hogy hidd el, ez az a dal, amit soha senki nem próbálna meg parodizálni, és hogy én a szívemet-lelkemet beleteszem, mert tudom, hogy neked mennyire fontos. A produkció után, amikor beszéltünk, mondta, hogy nagyon-nagyon büszke rám, könnyes volt a szeme, átjött, amit akartam hozni, amit kihoztam magamból! – idézte fel a Borsnak Srámek. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek