ELSZÁNTSÁG

PSG Ogli felszántja a parkettet a Dancing with the Stars-ban: „Komoly eredmények lesznek itt, az biztos”

mkb

Létrehozva: 2024.09.18.

Összeállt a Dancing with the Stars 5. évadának mezőnye. Az egyik nagy meglepetés PSG Ogli, aki azt ígéri, hebehurgya énjét a színfalak mögött hagyja és megfogadja tánctanára, Szőke Zsuzsanna minden tanácsát.

PSG Ogli leginkább fegyelmezetlen, polgárpukkasztó viselkedésével vívta ki magának a közönség figyelmét. Most azonban egy új oldalát kell megmutatnia a Dancing with the Stars versenyzőjeként.

psg ogli szőke zsuzsanna
Szőke Zsuzsi és PSG Ogli elszántan vág a műsorba, a realitysztárnak célja megmutatni a komoly oldalát (Fotó: Szabolcs László)

PSG Ogli: „Kiváló a partnerem”

Hétfő délután hozták nyilvánosságra a Dancing with the Stars 5. évada versenyzőinek kilétét. Színes a felhozatal, az egyik legmegosztóbb karakter bizonyára PSG Ogli, aki korábban a Kőgazdag Fiatalok című realityben osztotta az észt, és szórta a pénzt. Előtte pedig a Sztárban sztár leszek!-ben csillogtatta meg énektudását – vagyis nem tudását. Na de a tánc hogyan megy majd neki?

Nagyon táncoslábú vagyok. Diszkóban nagyon az tudok lenni, főleg egy kis alkohol után. De amúgy is. Nem lesz ezzel baj – jelentette ki a hétfői sajtóeseményen a Borsnak nyilatkozva. – Kiváló a partnerem, aki olyan táncoslábú férfit fog nevelni belőlem, hogy komoly eredmények lesznek itt, az biztos – lelkendezett Olivér.

Bár a realitysztár láthatóan nem szereti a szabályokat, ezúttal össze akarja szedni magát.
Az iskolában semennyire nem voltam jó diák. Nem hallgattam a tanáraimra, de Zsuzsira fogok! – ígérte a hadaró sztár profi tánctanárára, Szőke Zsuzsannára célozva, aki ezt meg is erősítette:

Mint a kisangyal, úgy figyelte, amit mondok, próbálta leutánozni a mozdulatokat. Van néhány szabályom, amihez egyébként még tartja magát. Ilyen, hogy a próbáról nincs késés! Illetve lehet hülyéskedni, de ha munka van, akkor arra koncentráljunk – sorolta az ötszörös latin tánc magyar bajnok és show-tánc világbajnok, majd hozzátette, ő mindent ért, amit a pörgőnyelvű srác mond:

A próbákon egyébként lassabban beszél! De velem amúgy is pórul járt, mert minden szavát értem – viccelődött Zsuzsi, aki tavaly Simon Kornél oldalán az első adásban búcsúzott. Most nagy reményeket fűz a párosukhoz, kijelentette:

Tavaly csak egyet tudtam táncolni, idén minimum tízet szeretnék!

– Annál biztos többen fogsz, komoly szárnyak vannak mögötted, beférsz alá! – nagyképűsködött Ogli. – Hiszek a követőimben. Nekem nagyon nagy táborom van, nagyon sok rajongóm van, meg fogom mozgósítani őket!

PSG Ogli és Szőke Zsuzsanna
Dancing with the Stars 5.
Szőke Zsuzsi igyekszik megzabolázni a hadaró realitysztárt (Fotó: Nánási Pál / TV2)

„Végre egy olyan tévéműsor...”

Ebben Ogli is partner, ígérete szerint ő is azon lesz, hogy minél tovább jussanak, és szeretné egy új arcát is megmutatni:

Az a célom, hogy akik komolytalannak gondolnak, rájöjjenek: ez egy komoly csávó, aki odatette magát. Mindent meg fogok tenni, hogy így legyen, és minél tovább jussunk. Ezért még arra is hajlandó vagyok életemben először, hogy átadjam egy nőnek az irányítást. Számomra ez egy kicsit sértő, mert általában én szoktam a középpontban lenni – viccelődött PSG Ogli, majd a Dancing with the Stars-ra utalva még hozzátette:

Végre egy olyan tévéműsor, ami nem csettintésre megy, kell egy kicsit bizonyítani!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek