szívszorító

Puskás-Dallos Peti megszólalt Stohl András Sztárban Sztár All Stars-ban történt összeomlásáról

M. K.

Létrehozva: 2024.09.29. 13:00

Módosítva: 2024.09.29. 13:06

A hatodik adásához érkezett a TV2 műsora, ahol Stohl András könnyekig hatódott Kaszás Attila megemlékezése során. Puskás-Dallos Peti, aki megelevenítette a fiatalon meghalt színészt, most megszólalt a Sztárban Sztár All Stars-ban bemutatott ominózus produkcióról.

Puskás-Dallos Peti hétről hétre bizonyítja rátermettségét és tehetségét a Sztárban Sztár 2024-es adásaiban. Most sem volt könnyű dolga, ugyanis Kaszás Attila bőrébe kellett bújnia a Padlás című musicalből. A Fényév távolság című dal megtette hatását, Stohl András úgy sírt a produkció végén, hogy megszólalni sem tudott.

Puskás-Dallos Peti, Sztárban Sztár
Sztárban Sztár All Stars 2024: Puskás-Dallos Peti óriásit énekelt Kaszás Attilaként a hatodik adásában (Fotó: Bánkút Sándor)

„Egyszer csak megtudod, hogy nincs tovább”

Peti az este végén a Borsnak elárulta, mit érzett az előadás után:

Nehezen jutottam szóhoz. Tudtam, hogy nehéz lesz, hiszen Stohl András és Claudia is ismerték Attilát, barátok voltak. Tudtam, hogy Andrisnak mi a tragikus története ezzel kapcsolatban, és embert próbáló volt ezt megélni. 

Csak arra gondolsz, hogy milyen törékeny az élet, ahogy egyszer csak eltűnnek az emberek az életünkből. Hogy egyszer csak megtudod, hogy nincs tovább. Nem volt könnyű megélni ezeket a pillanatokat és beszélni is nehéz róla” — vallotta meg Peti.

Sztárban SZtár All Stars zsűri
A zsűrit lenyűgözte Peti produkciója (Fotó: Bánkúti Sándor)

A Sztárban Sztár nézői meghatódtak Peti produkciójától

Az énekes ugyanakkor nagyon várta ezt az előadást, ajándéknak érezte az élettől, hogy pont ő kapta ezt a szerepet, hogy Kaszás Attilát formálhatta meg. 

„A szombati napon éreztem, hogy már kezd elnyomni az a teher, hogy egy olyan dalt kell előadnom, amit nagyon szeretek, és hogy egy olyan embert kell megformálnom, akit ismerek, aki számomra példakép. Kitettem egy posztot és rengetegen reagáltak, írtak nekem, hogy mennyire várják ezt a produkciót, mert csodálják Kaszás Attilát. Emiatt óriási nyomás nehezedett a vállamra, amit próbáltam nagyon könnyedén kezelni, mintha egy színházi előadás lenne, amit már ezerszer játszottam volna. 

Nem volt egyszerű, de amikor a végén álltam és láttam a reakciókat, az visszarántott a valóságba. Éreztem magamban némi csalódottságot, hogy nem tudtam úgy megélni, ahogy szerettem volna. Ezek szerint azok, akik nézték, azok számára helyén volt a produkció és ez a legfontosabb, hiszen nem az énekesnek kell jól szórakoznia a színpadon, hanem a nézőknek. Ez most nyilván nem egy szórakoztatásról szólt, hanem a megemlékezésről, bízom benne, hogy méltó volt ahhoz, amit elvártak ettől a produkciótól.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek