TEHETSÉG

Rúzsa Magdi állva tapsolt: Melani leénekelte a csillagokat is a Megasztárban

mkb

Létrehozva: 2024.09.29. 20:13

Tátott szájjal hallgatta a zsűri a mindössze tizennégy éves lányt. Váradi Melani azt a dalt énekelte, amivel annak idején Rúzsa Magdi is tarolt.

A Megasztár 7. évadának zsűrije nincs könnyű helyzetben. A válogatókra szárnyaló tehetségek, de kevésbé muzikális önjelölt énekesek is érkeznek. Az előbbi táborát erősíti Váradi Melani, akinek a produkcióját állva tapsolta meg Rúzsa Magdi és Caramel is.

rúzsa magdi
Rúzsa Magdi állva tapsolt a fiatal lány produkciója után (Fotó: © TV2)

Rúzsa Magdi is énekelte a kesergőt

Kilencéves korom óta énekelek. Nagy muzsikus családból származom. Öt testvérem van, és van pár unokatestvérem, akikkel szoktunk zenélni” – nyilatkozta a rudabányai lány a színpadra lépése előtt.

A dalválasztásával – Ederlezi – Magdit rögtön megvette, aki annak idején maga is elénekelte Goran Bregovic kesergőjét a nívós tehetségkutatóban.

Melani produkcióját szájtátva hallgatta az öttagú zsűri. Caramel hitetlenkedve mormolta maga elé, hogy „menj már!”, míg Magdi több ponton dúdolta a dalt. A produkció végén a közönség egy része, de még Caramel és Rúzsa Magdi és állva tapsolt.

A zsűriben mégis kialakult egy kis vita, Papp Szabi ugyanis elismerte, hogy a produkció hihetetlen volt, de attól tart, a tinédzser lány a többi műfajban nem feltétlenül állná meg a helyét, végül mégis igennel szavazott.

Nem igazán látok benned mást. Ez szuper, amit idehoztál. Nem tudom, hogy más vonalon tudnál-e menni. De oké, bedőltem, részemről is igen” – fogalmazott a Supernem frontembere.

Tizennégy évesen ilyen érzelmeket átadni, nagyon különleges. Szeretnék más dalokat is meghallgatni tőled – érvelt Marsalkó Dávid, míg Marics Peti csak ennyit mondott:

Ezer százalék, hogy szeretnélek még hallgatni. Ez így patika volt!

Caramel pedig így méltatta: 
Lehet, hogy elfogult vagyok, de a Sziget Fesztivál világzenei színpadára már most felraknálak. Abszolút igen.

Váradi Melani levette a zsűrit a lábáról a dallal, amit annak idején Magdi is elénekelt (Fotó: TV2)

Miután Melani kisétált a stúdióból, Magdi azért megjegyezte:
Én őt azért féltem. Tizennégy éves. Átvág minket a műszempilla, meg megvan csinálva nőnek, de azért egy tizennégy éves gyerekről van szó.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek