BALESET

Üldözi a balszerencse Stohl Andrást – videón a legnagyobb bukásai

Buster

Létrehozva: 2024.09.29. 18:00

A színész legutóbbi „hasalásának” emléke még élénken él bennünk, hiszen alig pár napja láthattuk az Ázsia Expresszben, amint úgy terül el, mint az Alföld. De Stohl András esetében ez nem ritkaság, inkább már törvényszerűség.

Stohl András profizmusára jellemző, hogy úgy tud hasra esni, felborulni, vagy éppen elveszíteni az egyik ujját, hogy az vagy teljesen természetesnek, már-már szándékosnak hat az egyszeri néző számára, vagy észre sem veszi. A színész olyan, mint a keljfeljancsi, vagyis a pillanat tört része alatt áll talpra, még ha egy talicskával együtt is borul bele az árokba. Stohl Bucit legutóbb éppen az Ázsia Expresszben láthattuk, ahogy egy rossz lépés nyomán centikről szemléli a Fülöp-szigeteki virágágyásokat. Ennek kapcsán a Borsnál úgy döntöttünk, összeszedjük András emlékezetes buktáit, legyen szó tévéműsorról, vagy színpadi sérülésről.

Ázsia Expressz
Stohl Andrásnak az Ázsia Expressz forgatása alatt szétzúzódott a térde (Fotó: TV2)

Kezdjük is mindjárt a legutóbbi "fiaskóval", amikor is Stohl András a saját bevallása szerint úgy terült el, mint egy béka. A színész egyébként csak rövid ideig időzött a virágok közé borulva, hiszen éppen egy feladat végrehajtásának kellős közepén járt, így úgy pattant fel, mint az órarugó. 

Stohl András korábban az Ütős ötös forgatásán mesélt el egy történetet, ami a színpadon esett meg vele. A színésznek egy fatuskót kellett odaütnie egy díszletelemhez, de sajnos ottfelejtette az egyik ujját, ami menten úgy is döntött, hogy leválik a többitől. Andrást ugyan erős fájdalmak gyötörték, de a jelenetet nem hagyta félbe. Derekasan megvívott partnerével, majd még egy csókot is kiosztott a színen, mielőtt a takarásba ment volna, hogy egy ragasztószalaggal rögzítsék a kósza ujjat. 

Folytassuk a legemlékezetesebbel! Jelesül azzal az esettel, amikor Stohl András egy tehetségkutató stúdiójának lépcsőjén gurult le. Íme az emblematikus bukta!

A sorban következő eset sem túl régen történt. Stohl Buci az Újratervezés forgatásán segített a mesterembereknek, hogy mihamarabb elkészüljön a házfelújítás. Gondolta, azzal nem lehet gond, ha megfog egy talicskát és elindul vele a házba. Hát tévedett...

Végezetül idézzük fel azokat a mókás pillanatokat, amikor a színész Zámbó Krisztiánnal és Marics Petivel kiegészülve előadta az UFÓ együttes egyik emblematikus dalát a Sztárban Sztár színpadán. Pontosabban azt a pillanatot, amikor Peti felindultságában kissé komolyabban vette a feladatát, mint kellett volna és lábon szúrta Stohl Andrást, aki fel is ordított kínjában. Erről ők maguk  meséltek a TV2 kamerájának. 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek