JUST MARRIED!

Sosem látott fotók szivárogtak ki Sydney van den Bosch álomesküvőjéről

Doris

Létrehozva: 2024.09.30. 16:45

A műsorvezető egyik barátja olyan képeket mutatott a lagziról, amit eddig csak bennfentesen láthattak. Sydney van den Bosch gyönyörű menyasszony volt.

Sydney van den Bosch aggódva kémlelhette az eget szeptember 28-án, szombaton. A Balaton felett ugyanis csúnya viharfelhők gyülekeztek, ezért félő volt, hogy a várva várt esküvőjén leszakad az ég, ami -valljuk be- nem egy túl jó előjel. Végül aztán az időjárás kegyes lett Sydney-ékhez, aki így verőfényes napsütésben mondhatta ki a boldogító igent szerelmének, Kaszás Benjaminnak.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch a hétvégén férjhez ment Fotó: archív / hot magazin

A kikötőben tartott szertartásra csak a legszűkebb család és baráti kör volt hivatalos, így természetesen Vásáry André sem hiányozhatott, hiszen ő évek óta az egyik legjobb barátja a Szerencsekerék háziasszonyának.

André épp ezért egy csokorra való olyan fotót megosztott a közösségi oldalakon, amiket eddig csak a bennfentesek, például az ifjú pár láthattak.

– Ezen a hétvégén Sydney van den Bosch és Kaszás Beni esküvőjére voltam hivatalos. Nagyon vártam már ezt az alkalmat mert az gondolom, hogy ritkán látni ennyire összeillő párt. A szertartást természetesen végigzokogtuk, nemcsak én, hiszen a barátok és a család tudja mi minden történt velünk az elmúlt egy évben! Megható, felemelő, klasszikus ugyanakkor modern, csodálatos esemény volt tele jó emberekkel és energiákkal. Biztos vagyok benne, hogy egy boldog új közös élet kezdődött most el! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek – áradozott Vásáry André.

Sydney van den Bosch tavaly vált el labdarúgó férjétől

A Szerencsekerék szerencselánya és a focista tavaly szeptemberben jelentették be, hogy hét év együttlét és öt év házasság után külön folytatják. A házasságuk nem volt hétköznapi: Tamást vidékre szólította a munkája, míg Sydney a fővárosban élt, életvitelszerűen pedig csak 2022-ben költöztek össze. A műsorvezető szerint kapcsolatuk zátonyra futását legfőképpen az okozta, hogy „elfejlődtek egymás mellett", túlságosan különböző személyiségek voltak.

Reméljük, hogy Sydney Benjamin mellett végre megtalálta az igazán neki való társat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek