Segítség

Szabó Ádám: „Siklósi Örs egykori vokalistája segített nekem”

Létrehozva: 2024.09.29. 19:15

Nagy meglepetésekkel készült a TV2 szórakoztató sikerműsorának hatodik adása is. Szabó Ádám az AWS énekesét, Siklósi Örsöt idézte meg a Sztárban Sztár All Stars színpadán, óriási sikerrel.

Szabó Ádám elképesztő tehetsége és szorgalma hétről hétre megmutatkozik a Sztárban Sztár 2024-es évadában, ezúttal pedig az egyik legnehezebb feladatot kapta: Siklósi Örsként kellett előadni az AWS egyik dalát.

Szabó Ádám, Sztárban Sztár
Sztárban Sztár All Stars 2024: Szabó Ádám óriásit énekelt a hatodik adásban (Fotó: Bánkúti Sándor)

Szabó Ádám boldog, hogy előadhatta a Sztárban Sztárban

Ádám elképesztő erővel uralta a színpadot, bár mint mondja, óriási segítséget is kapott.

„Nagyon nehéz, de megtisztelő feladat volt, hogy én adhattam elő ezt a dalt. Örssel 2018-ban egy dalverseny kapcsán ismerkedtünk meg, ahol a zenekarommal mi is bekerültünk a döntőbe és ők is. Biztattuk egymást: ők azt mondták, hogy mi fogunk továbbjutni, mi pedig rájuk tippeltünk. A számításaink nekünk jöttek be, mert hála Istennek végül ők jutottak tovább. 

Nagyon hiányzik a személye, mert ő tényleg egy olyan dalszerző és olyan energikus szereplő volt, akinek a dalai fontos üzeneteket közvetítettek. Bárki, aki szereti a rockos dalokat, az át tudja érezni és szívesen hallgatja az ő számait, ahogy én is nagyon sok AWS dalt hallgatok és ismerek. Boldog vagyok, hogy előadhattam ezt a produkciót, de nagyon szomorú, hogy ilyen módon kellett ezt előadni, mert hatalmas veszteség, hogy ő ilyen fiatalon meghalt.

Szabó Ádám
Szabó Ádám Siklósi Örs egykori vokalistájának segítségével készült fel a produkcióra (Fotó: Bánkúti Sándor)

Szabó Ádám elárulta, hogy a lelki részén túl technikailag sem volt egyszerű felkészülni erre a produkcióra.

Ez a stílus nagyon tetszik nekem, olyannyira, hogy magamnak is el tudnék képzelni ilyesmi típusú dalokat. Kicsit enyhébb formában ugyan, de ezt a metálos hörgést el tudtam valamennyire sajátítani, amihez kellett Örs akkori vokalistája, Diószegi Kiki is. Hozzá fordultam, és ő segített nekem abban, hogy ne menjen el a hangom a produkció után. 

Amikor elkezdtem gyakorolni, akkor elég hamar éreztem, hogy fáj a torkom, vagyis ide nagyon kellett a jó technika, különben nem sikerült volna. Négy évvel ezelőtt ugyanitt a Sztárban Sztárban az egyik adásban Linkin Parkot énekeltem, a produkció ugyan jól sikerült, de utána nem tudtam beszélni, mert elment a hangom. Ez most szerencsére nem így volt. Ha a Linkin Parknál is megkaptam volna azt a segítséget, amit most, akkor egészen másképp alakult volna.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek