HÁZASSÁG

Tilla a házasságáról vallott „Ami jó, azt miért rúgjuk fel?”

mkb

Létrehozva: 2024.09.07.

A kölcsönös bizalom a jó házasság alapja, vallja a népszerű műsorvezető. Tilla elárulta közel harminc éve tartó házassága legfőbb titkát.

Till Attila a jelek szerint kitartó ember, aki szereti az állandóságot. Több mint húsz éve a TV2 műsorainak állandó házigazdája, s lassan harminc éve, hogy feleségül vette Krisztát, akivel három fiuk született. Tilla most a házasságukról vallott.

tilla till attila
Tilla évtizedek óta kitartó párkapcsolat és munka szempontjából is (Fotó: Bors)

Tilla: „Mindig bízz a feleségedben"

„Ez nem igazán tudatos, ez olyan egyszerűen történik az életemben. Ami jó, azt miért rúgnánk fel? Miért szüntetnénk meg? Ezek jó dolgok az életemben, és senki sem akar jó dolgoktól megszabadulni” – fogalmazott a VIASAT3, Adom a napom című műsorában.
De azért a tévé, valamint a feleségem és családom nem összekeverendő, abban az értelemben, hogy a tévé mégiscsak egy vállalat, egy kapitalista gépezet, aminek más régetei vannak. A feleségemmel való állandóság egy sokkal fontosabb, valóban erős kötődés és szövetség. Sose bízz egy cégben, még a legcukibb cégben sem!” – viccelődött.

Viszont mindig bízz a feleségedben, hogy ő is bízzon benned, minden értelemben. Ez az egésznek a lényege, az alapja. És akkor minden működik.

Tilla egyébként most éppen nem műsorvezetőként, hanem szereplőként látható a TV2-n, az Ázsia Expressz versenyzőjeként, régi jó barátjával, Stohl Andrással karöltve méretteti meg magát az extrém kihívásban. Egyelőre példásan teljesítenek, a második adásban például rajt-cél győzelemmel értek célba.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek