Szerelem

Nincs több titok! Őt szereti valójában Tolvai Reni!

Dráviczki Ákos

Létrehozva: 2024.09.11.

A szerelmüket évek óta rejtély övezi, csak elvétve szórnak el információmorzsákat a közönségnek. Ezúttal azonban megtört a jég, nincs többé titok, Tolvai Reni mindent bevallott.

Mostanában Tolvai Reni egy kicsit hátrébb lépett a nyilvánosságtól, sokáig nem láthatta a közönség a televízió képernyőjén. Bár sokan azt hihették, hogy ennek a magánéletéhez van köze, de kijelenthető, hogy erről szó sincs.

hot feltöltés tolvai reni
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Megasztár ötödik évadában ismerték meg egymást (Fotó: hot! magazin archív)

Egész évben az új lemezemen, a TR Albumon dolgoztam, és semmi másra nem volt időm. De amikor felkértek a Sztárban Sztár All Starsba, azonnal igent mondtam, nagyon örülök a lehetőségnek – mesélte az énekesnő, aki 23 másik hírességgel vágott neki, hogy hétvégente megmérettesse magát az átalakulós énekviadalban.

Mint emlékezetes, Renit a TV2 képernyőjén ismerte meg az ország a Megasztár 5. évadában, amit nem csak megnyert, de – úgy tűnik – életre szóló szerelmet is hozott neki Kállay-Saunders András személyében. 

Reni megrősítette, hogy újra együtt vannak (Fotó: hot! magazin)

Tolvai Reni nem ködösített

Tizennégy évvel ezelőtt, amikor még javában dübörgött a verseny, Reni szűkszavúan nyilatkozott a kapcsolatukról a hot! magazinnak.

– Eddig mindenki csak azt kérdezte tőlünk, hogy járunk-e. Erre a kérdésre nem tudok most sem egyértelmű igennel válaszolni – mondta akkor.

Végül a szerelmesek több mint egy évtizedig alkottak egy párt, majd hatalmas port vert fel a szakításuk. Innentől kezdve azonban szinte semmit nem tudni róluk biztosan. A rajongók folyamatosan találgatták, mi lehet velük, mert hivatalosan nem jöttek össze, de például egy buliban vagy a lány születésnapján együtt mutatkoztak. Tavaly azonban elég erős üzenetet küldtek: a díva új lemezén helyet kapott a Baby című duett Andrással.

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél: Reni most megerősítette, hogy bár a Sztárban Sztár műsorában sok kihívás vár rá mind a dalok, mind az átalakulások tekintetében, a magánéletében minden nyugodt és kiegyensúlyozott. Amikor a hot! rákérdezett, hogy konkrétan Andrással éli-e ilyen boldogan az életét, vagyis rendbe jött-e a kapcsolatuk, nem tért ki a válasz elől.

Igen, lehet tudni, hogy kivel. Minden rendben.

A legfrissebb hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat (Fotó: hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek