HETI TOP

Tornóczky Anita szomorú bejelentést tett; közleményt adtak ki az Ázsia Expresszről, megpecsételődött a műsor sorsa

D.G.

Létrehozva: 2024.09.08.

Ezek voltak a Bors legolvasottabb sztárhírei a héten.

Elindult az Ázsia Expressz legújabb évada és olvasóink mindent tudni akartak róla a héten. De nem hagyta hidegen olvasóinkat a várandós Tornóczky Anita szomorú bejelentése és Gáspár Győző kitálalása sem. 

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita szomorú bejelentést tett (Fotó: Rozman Péter / hot magazin)

Tornóczky Anita és férje bejelentette, vége 

A magyar celeb júniusban örömmel kürtölte világgá, hogy megtörtént a csoda, többévnyi próbálkozás után, lombikprogram segítségével babát vár. A 46 éves Tornóczky Anita boldogabb nem is lehetne, hiszen nagyon szerette volna átélni az anyaság csodáját. A szülés előtt még elutaztak a tengerpartra párjával pár napra, ami után követőinek szomorúan jelentette be, hogy hamar elszaladt a nyaralás. 

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz megnyerte a nézettségi versenyt (Fotó: TV2)

Megpecsételődött az Ázsia Expressz sorsa

A TV2 idén immár ötödik alkalommal tűzi műsorára a TV2 a kaland reality-t Ördög Nóra műsorvezetésével. A szeptember 1-én indult szuperprodukció letarolta a nézettségi verseny mezőnyét: idősávja legnézettebb műsora volt mindhárom kiemelt korcsoportban. A 18-59 évesek körében a kaland-reality első része 16,3%-os átlag közönségarányt (SHARE%) ért el, amelyhez 284 ezres átlag nézőszám (AMR) társult. A teljes lakosság körében az átlag nézőszám 722 ezer fő, mellyel az Ázsia Expressz az előző hét legnézettebb műsora volt a teljes piacot vizsgálva (aug. 26-szept. 1., korcsoport: A4+). 

Ázsia Expressz
Tilla és Stohl András kicsit kiszállt az Ázsia Expressz versenyből pihenni (Fotó: TV2)

Tilla és Stohl András kiszálltak a versenyből

Az Ázsia Expressz korelnök párosa komoly döntési helyzetbe került, miután egy szimpátia szavazáson lenyomták Jollyt és Szuperák Barbit. Stohl András és Till Attila hezitáltak ugyan, de végül arra jutottak, nem küzdenek tovább, a pihenést választják a héten. Bíznak benne, hogy ez a döntésük később a javukra válik. 

Gáspár Győző
Gáspár Győző elítéli barátját, aki fiatalabbra cserélte feleségét (Fotó: TV2)

Gáspár Győző ismerőséről tálalt ki

Elhagyta a feleségét és felcsinált egy 22 éves lányt – állítja a showman, akit felháborított barátja döntése

Rájött arra, hogy ő 50 éves lett és hogy neki 22 éves szeretője kell legyen. Felcsinálta a lányt, teherbe esett a lány, szült neki egy gyereket, és most ő olyan boldog, hogy elhagyta a feleségét

– tálalt ki egy youtube műsorban Gáspár Győző. 

Harry herceg összeomolva borult le édesanyja sírjára

Összeszorul a szív: visszavágyik a brit királyi családba a kitaszított sarj? Harry herceg megható gesztust tett, mikor legutóbb Angliában járt. Harry múlt héten szomorú okból érkezett az Egyesült Királyságba: nagybátyja, Lord Robert Fellowes temetésén vett részt. Az elhunyt nagybácsi Diana hercegnő húgának, Lady Jane Spencernek volt a férje. Bár korábban úgy hírlett, Harry nem fog megjelenni a megemlékezésen, végül mégis elment. Szemtanúk szerint a helyszínen kínosan kerülték egymást bátyjával, Vilmos herceggel, akivel legutóbb két éve, nagymamájuk, II. Erzsébet királynő temetésén találkoztak utoljára. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek