Csípés

Durva mi történt Trokán Nóra kezével

Cs.G.

Létrehozva: 2024.09.20. 07:30

A színésznő nemrég sokkoló képeket osztott meg, mert hatalmasra duzzadt a keze. Trokán Nóra már jégzselén igyekezett enyhíteni a duzzanatot.

Trokán Nóra nagyon szívesen dolgozik itthoni és külföldi produkcióban egyaránt, így számára fontos, hogy mindig egészséges és fitt legyen. Azonban mindent rosszat ő sem tud elkerülni, és a napokban pont egy ilyen esetet osztott meg rajongóival.

Trokán Nóra
Trokán Nóra keze kétszer akkorára dagadt (Fotó: Nagy Zoltán)

Irány az orvos!

A színésznő az Instagram-történeténben mutatta meg, hogy egy darázs megcsípte a kezét, ami hatalmasra dagadt. Azonban a történet itt még ért véget, ugyanis az állapota nem javult, sőt, még inkább bedagadt a keze. Trokán Nóra Instagram történetében osztotta meg a sokkoló fotót kezéről, amint a duzzanatot próbálja enyhíteni jégzselével, feltehetőleg az orvosra várva. Szerencsére hamar ellátták a darázscsípést, mert már a nap további részében visszatérhetett a filmforgatásához.

Trokán Nóra keze
Trokán Nóra keze hatalmasra dagadt (Fotó: Instagram/ Trokán Nóra)

Trokán Nóra szerint nehéz ma szülőnek, és gyereknek lenni

Nóra nemrég a hot! magazinnak nyilatkozott arról, hogyan látja a manapság a gyerekek és a szülők helyzetét. Úgy véli, hogy az ő gyermekkorában, a 90-es években jóval nagyobb volt a nyugalom és béke az emberek életében. Viszont a közösségi média mindent felborított, többek közt a gyerekek élete is teljesen megváltozott. – A mai világhoz máshogy kell alkalmazkodni, kicsit sajnálom is őket. Nehezebb lehet gyereknek lenni, mint a kilencvenes években - mondta a színésznő, majd hozzátette: ezen lehet változtatni, de ez korántsem egyszerű feladat.

Nehéz kérdés, mert ha tiltod a gyereknek, mondjuk, a közösségi médiát, akkor az ciki, mert nem tud hozzászólni a beszélgetésekhez, de közben meg kicsik még, hogy ők maguk kontrollálják. A gyerekek többségén azt látom, hogy nehezen kezelik, sokszor egyenesen dührohamot kapnak, ha megvonják tőlük a képernyőt. A mi generációnk nem erre volt trenírozva, úgyhogy ez egy nagyon nehéz lecke

 – mondta Nóra.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek